Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Voltatok már úgy megd*gva, hogy alig tudtatok lábra állni esetleg ájulás közeli élmény?
Azt éreztétek,hogy most tényleg nagyon elbántak veled.
Ha igen akkor kb mekkora méretűvel volt?
Uuh iigen volt. Mikor már lábra tudtam állni, akkor meg remegtek a lábaim mint a kocsonya.
A férfinek 18 cm-es farka volt, de sztem nem a mérete számított, hanem a technikája.
22l
Egyik sem. Inkább ütemes, intezívebb legyen, pár póz váltással, de ne tartson órákig, mert az már inkább fájdalmas a végén minthogy kellemes érzés legyen.
#12 voltam
Igen, rendszeresen 4 éve. 19 körúli a mèrete. Nagyon lassan, érzèkien kezd, húzza az agyam, akikor màr megőrülök hogy tolja belém akkor kezdi el finoman, ahogy egyre inkàbb èlvezem egyre durvàbb és kemènyebb lesz. A vègèn màr nem vagyok ura a testemnek, hagyom hogy történjenek a dolgok.
Utàna kb azt se tudom hol vagyok. Kell fèl óra míg ki tudok kelni az àgyból.
40N
Itt mindenkinek 18-19 a mérete a nők szerint. Vicc. Szemmertek tragikus nálatok, mindenki tudja. Vagy vonalzóval mentek oda? Legtöbb pasi úgy ráhazudik 2-3 centit minimum, mint a huzat.
Nekem 15/4.5, de én legalább tényleg rommá qrom a barátnőmet. Mondták, éreztem rajtuk és vissza is hallottam. 🙂
15
Na pont az ilyeneket kerülöm. Aki dicsekszik azzal hogy rommàkurja a nőket. Ismerem ezt a fajtát, figyelmetlen, érzèketlen, nyomja ész nélkül és közben azt hiszi mekkora király. Nem érti meg hogy nem jó amit csinàl mert ő jobban tudja mi a jó nekem .....
Nekem jó a szemmértékem, és azért egy 18 cm-es pénisz nem olyan kicsi h ne lehessen látni a különbséget egy 15 és egy 18 cm között, de az sem érdekel ha a férfi hazudott 2-3 centit a farkáról.A lényeg h nagyon jó volt a technikája, és szépen felépítette az egészet. ( lehet h számodra ez ismeretlen)
És nem így kezte h mekkora a farka, és h mindenkit rommá kúr, mert azt tudom h az ilyennek csak a szája jár, és csak ő hiszi magáról h mekkora isten az ágyban.
Én is felépítem az aktust. Gyengébbek kedvéért, a rommá qrom alatt azt értem, hogy fejlett szexuális kultúrát mutatok be, a hölgy élvezetére koncentrálva, hogy maximális kielégülése legyen. Nem az agyament, eszetlen reszelést értem alatta. De hát nektek csak az jut eszetekbe. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!