Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, volt mar olyan hogy buli utan egy teljesen idegent leszoptatok vagy szexeltetek?
Figyelt kérdés
Ha igen mi vett ra titeket erre?2020. okt. 26. 21:25
11/18 anonim válasza:
Az új kor ismerkedési mérvadója. Le..oplak megmondom ki vagy,mennyit érsz.
12/18 anonim válasza:
Egyszer beráncigáltam kettő fiut a wc be es leszoptam oket. kiderult szuzek voltak azert mentek el 1perc alatt se
14/18 anonim válasza:
Lehet h túl unalmas, meg maradi vagyok, de én buliba nem szopni és dugni megyek hanem bulizni.
22l
15/18 anonim válasza:
Taxizom... Kb minden hétvégén van vki,aki szexet akar.
16/18 anonim válasza:
Sajnos igen de ezeket már megbántam
A kiélős korszakomban történt
17/18 anonim válasza:
Igen sokszor előfordult... Egyszer after volt egy buli után és hát 5 srác volt ott velem.. ez van élveztem :D
23/L
18/18 anonim válasza:
Ismeretlent nem.
De volt olyan buli, ahol a buli befejezése után a DJ-t én fejeztem be a parkolóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!