Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még valaha kívánni a párom, vagy végleg elrontottam?
Sziasztok! Elképzelhető, hogy kicsit túlgondolom/komplikálom, de megpróbálom rövidre fogni.
Lassan 11 éve vagyunk együtt, nincsenek illúzióim, viszont 5 hónapja nem szexeltünk. Előtte azért megvolt a havi átlag 2-3, ami szintén nem sok, de számomra (saját bevallása szerint neki is) teljesen kielégítő volt, mert a párom pontosan tudja, mire van szükségem.
Sajnos kialakult nálam egy öröklődő, nőgyógyászati probléma, ami miatt a libidóm az esetek többségében egyenlő a nullával. Emiatt az utóbbi pár hónapban (illetve munka miatt is...) sok esetben visszautasítottam a közeledését, amit látszólag nagyon megértően fogadott, sőt, biztosított a támogatásáról.
Semmi nem változott közöttünk, ugyanúgy figyel rám, jókat beszélgetünk, filmezünk, vannak programjaink stb. - viszont az utóbbi két hónapban egyáltalán nem közeledik felém (értsd, nem kezdeményez). Ezelőtt mindig ő volt a fél, aki megkívánt, letepert - nőnek tudtam magam érezni mellette. Ha egyszer-kétszer nem is, de elég volt csak egy icipici utalás a részemről, és már robbant is.
Ez teljesen megszűnt. Néha, amikor kedvem lenne, ezekre a korábbi, apró utalásokra teljesen immunis lett, inkább mindig összebújás, cirógatás lesz a vége.
Fel tudnám benne lobbantani benne a régi tüzet? Szerintetek van valakije, végleg megunt?
Hogy tudnám ezt elegáns, non-verbális módon megoldani?
Köszi, hogy elolvastad!
#1 Mert ez a dilim. Sosem beszélgettünk ilyesmiről eddig, mert sosem volt gond.
Gondolom, kénytelen leszek szóba hozni - egyelőre viszont a változás aggaszt.
#3 Köszönöm az érdemleges választ! Megfogadom, csak érdekes, mert eddig semmi ilyesféle trükköt nem kellett bevetnem.
+++
Egy-két visszautasítás után elmegy az ember kedve. Az a gond, hogy most is azt várod, hogy a párod kezdeményezzen.
Ess neki, mondd ki, hogy te ma b@szni akarsz és mindent megteszel, hogy ez megtörténjen! És tegyél is meg mindent!
3-as vagyok:
Nincs mit! El kell fogadni, hogy az idő múlásával, és ugye bizonyos események hatására a megszokott dolgok meg tudnak változni. :) Csak adaptálódj. A leírtak alapján nincs okod az aggodalomra, csak egy kis "lökés" kell neki. Szorítok neked! :)
#6 Köszi, kezdek ráérezni a lényegére.
És szerintetek pótolja valahol azt, amit tőlem nem kap meg? Mert gondolom, csak engem unt meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!