Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lehet orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet orgazmus?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok. A szexet a jelenlegi páronmal rendkívül élvezem. A helyzet nálam az, hogy érzem a folyamatosan fokozódó izgalmi állapotot, érzem közeledni a "majdfelrobbanok" állapotot, majd egyszer csak, mint akit elvágtak vége... Nem érzek kb semmit. Nagyon gyorsan visszahozható az előbbi érzés de nincsen sosem "robbanás". Van rajtam kívül bárki aki ezt tapasztalta? :/

Köszi a válaszokat.

/Nem vágyom mástól szexuális ajánlatra, ennél jobb élményem mással sem lehetne.../

2020. okt. 26. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Nem, ez minden valószínűség szerint nem az.

Mondd, masztiztál te eleget tinikorodtól kezdve? Ha nem, akkor itt lehet a gond.

De az szuper, hogy ezzel együtt is ennyire élvezed vele a szexet, szerintem jó úton jársz az orgazmus felé, de még pár dolgot meg kellene tanulnod hozzá (magadról).

N

2020. okt. 26. 08:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. A kérdés nem volt helyes. Csiklói úton volt már orgazmusom, hüvelyi úton van az, amit leírtam.

A kérdésedre a válasz: inkább csak csiklói úton. Magamnak a hüvelyi kielégítést nem élvezem...

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem megunom szex közben a dolgot, hanem nagyon is akarom, és ez a "vége" pont kb úgy jöhet el, mint másnál a "bumm" érzéses orgazmus. Felkészül rá a szervezetem, érzem, hogy egyre jobban égek aztán egyszercsak semmi sem történik.

2020. okt. 26. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ja, értem:)

Akkor csak annyi a "feladat" szerintem, hogy közben a csiklódat se hagyjátok ki a buliból. Több és más lesz az így átélt orgazmusod, mint egy "sima" csiklóval elért élmény.

2020. okt. 26. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így lenni. Szörnyű. Jó, jó, nagyon jó, érzem, hogy mindjárt jön a nagy bumm, és akkor nem jön, hanem a semmi lesz helyette.Egy hatalmas hiányérzés. Csak nálam nem lehet visszahozni az érzést. Onnantól kezdve már csak a partneremért van az aktus. Mondjuk szerencsére nem mindig van ez.
2020. okt. 26. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy vagy a sokmillió Hölgy közül, akik még nem éltk át az orgazmust! Azt javasolnám vegyél szexuális felvilágosító könyveket a kezedbe, és a társadéba is. És beszéljétek meg amit olvastatok. Játsszátok, tanuljátok meg együtt. És ne restelljen nyalni, ujjazni.

F/60

2021. nov. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!