Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hátulról csináljátok, kutya vagy kanál pózban, nem érzitek azt, hogy túl személytelenné teszi ez a póz a szexet?
#12 nem csinálom mással:)
Az illető, akiről fantáziálok, csak egy plátói szerelem.
Nem.
Ilyenkor sem nézegetem a falat vagy a párnát. Legalább tudom minden figyelmem az érzésre összpontosítani.
A kanálpóz az, mikor oldalról van hátulról a pasi? Ennél meg lehet simogatni, marni a combját. Tehát tudok vele foglalkozni.
Nekem a kutya személyesebb mert csak becsukom a szemem vagy elbambulok és átadom magam az érzésnek.
Jobban szeretem szex után nézegetni a partnerremet.
A párom leginkább kutya pózban szeret (és tud) elélvezni, ha hevesen döngetem, de előtte lovaglóban és misszionáriusban szoktunk lenni, azokban megvan az intim kötődés, a szemkontaktus, sokat csókolózunk is közben.
Tehát a szex végén a kutyapóz mindezt nem teszi személytelenné, csak kiegészíti, változatosabbá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!