Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha hátulról csináljátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hátulról csináljátok, kutya vagy kanál pózban, nem érzitek azt, hogy túl személytelenné teszi ez a póz a szexet?

Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Én szeretem. Ilyenkor jobban tudok fantáziálni és egy másik férfit képzelek el.
2020. okt. 25. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
#11 hát csináld mással:)
2020. okt. 25. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

#12 nem csinálom mással:)

Az illető, akiről fantáziálok, csak egy plátói szerelem.

2020. okt. 25. 22:24
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Ilyenkor sem nézegetem a falat vagy a párnát. Legalább tudom minden figyelmem az érzésre összpontosítani.

A kanálpóz az, mikor oldalról van hátulról a pasi? Ennél meg lehet simogatni, marni a combját. Tehát tudok vele foglalkozni.

2020. okt. 25. 22:28
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
Kicsit személytelenebb, de én igyekszem “hátrafele” kontaktálni, pl. hátranyúlok a kezére, mikor a fenekemet fogja, vagy hátranézek. De sokszor a párom ad puszit a nyakamra, hátamra, simogat, megfogja közben a mellem, a nyakam hátulról. Így nem személytelen :D
2020. okt. 25. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem, miért? Hogy nem egymást nézzük? Az a lényeg hogy élvezzük és jó legyen
2020. okt. 25. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kell a változatosság.
2020. okt. 26. 00:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kutya személyesebb mert csak becsukom a szemem vagy elbambulok és átadom magam az érzésnek.

Jobban szeretem szex után nézegetni a partnerremet.

2020. okt. 26. 01:18
 19/20 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is hátulról a kedvencem imádom akkor jó bemegy!!!
2020. okt. 26. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:

A párom leginkább kutya pózban szeret (és tud) elélvezni, ha hevesen döngetem, de előtte lovaglóban és misszionáriusban szoktunk lenni, azokban megvan az intim kötődés, a szemkontaktus, sokat csókolózunk is közben.

Tehát a szex végén a kutyapóz mindezt nem teszi személytelenné, csak kiegészíti, változatosabbá teszi.

nov. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!