Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya pózban ki tud könnyen elélvezni? Hogyan? 😀🐕
Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondja nem tud, csak misszióban meg lovagló2020. aug. 2. 11:51
1/9 anonim válasza:
Én közben a csiklómat is izgatom.Úgy jó.
3/9 anonim válasza:
Nekem megy úgy is ha csak a párom van bennem, és úgy is hogy közben a csiklómat izgatom. Meg vannak még opciók hogy miket szeretek. De a lényeg hogy el tudok élvezni. Főleg ha a párom lendületesen csinálja.
4/9 anonim válasza:
Nekem kutyában megy, lovaglóban nem 😅
5/9 anonim válasza:
Ahogy a többiek. Közben csiklósimogatással
6/9 anonim válasza:
Gondolom lányok válaszát várod, de most nekem van egy barátnőm, de ő is azt mondta, hogy a végén lendületesen kell csinálnom, és akkor elmegy.
7/9 anonim válasza:
Nekem kutyában és missziben is megy, főleg ha erősen csinálják. L
8/9 anonim válasza:
Nekem nem kell hozza csikloizgatas, toljon jo erosen, gyorsan
9/9 anonim válasza:
Misszionárius es lovagló pózban a csikló kap ingereket hatulról nem . kutya pózban ha vastagabb a szerzsám es keményen kitartóan megrakod akkor jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!