Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok izgat az hogy minél helyesebb, menőbb fiú dugjon meg?
Figyelt kérdés
Lányoknak elvileg az érzelem kell, de ha lenne egy olyan fiú aki nagyon tetszik és tudod hogy csak egy alkalmom lesz akkor is lefeküdnél vele?2020. okt. 25. 16:33
1/9 anonim válasza:
Én igen. Érzelmet így se úgy se kapok egyiktől se, legalább ennyi élvezetem legyen.
2/9 anonim válasza:
Nem. Nem kell szerelem, de az nem elég hogy jól néz ki.
5/9 anonim válasza:
Volt akit poszterként simán kitennék a falra, de nem kellett. A másik nem néz ki olyan jól, de mégis kell. Biztos nem így gondolkodnék ha nem kaphatnám meg a jó pasikat.
6/9 anonim válasza:
Alkalmi szexre, igen, jobb ha szwxi, kivanatos, szexi, szep farku.
Nem bun ez :)
18/L
7/9 anonim válasza:
Egy ilyen alkalomra férfi prostit választanék. Jó külső+foglalkozik velem.
8/9 anonim válasza:
Én átlagos nő vagyok, mégis volt egy-két kiemelkedően jóképű pasim. Az egyikkel kb. 10 évig tartott a kapcsolat, pedig nem így indult. Volt "címlapfotó" srác is, ráadásul nálam jóval fiatalabb, vele pár hétig szexelgettünk. Egy alkalmas is volt.
Persze, hogy jólesik az ilyen az önbizalomnak.
9/9 anonim válasza:
Nem, legalábbis nem ez alapjan döntök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!