Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira oda a családanyák az idegen farokért?
Figyelt kérdés
Kettőt is lavarrtam már az ismerősi körben. Úgy szopnak mintha nem lenne holnap... 😋 Férjuram már nem kívánja őket? 😁2020. okt. 25. 09:22
21/25 anonim válasza:
#20: nyújts mást dugáson kívül.
22/25 anonim válasza:
"Húszesztendős legény vackán álmodik a nyomor"
23/25 anonim válasza:
#21 én nem is dugtam soha életemben, soha nem ment érzelem nélkül. 47F
24/25 anonim válasza:
Legyünk őszinték. Egy kapcsolat előbb utóbb elveszti varázsát. Elmulnak a rózsaszín felhők. Illetve ahogy alakul a család hitel, gondok, gyerek, stb stb egyre kevesebb az idő egymásra. Nyilván nem lehetetlen megoldani de nem olyan egyszerű. Arról nem is beszélve hogy egy darabig lehet meg tud ujjat mutatni egymásnak az ember, de ez is elmúlik. Egy idő után nem lehet mindig újat vinni a kapcsolatba, és ezzel a szexbe is. Nem azt mondom hogy megunás lesz belőle, de megszokott lesz a dolog. Monoton. Ilyenkor jön a harmadik, aki új, más, és el csavar hatja a nő vagy férfi fejét.az újdonság pedig mint tudjuk nagyon vonzó. Ne legyünk ál szentek az újdonságra előbb utóbb mindenki vágyni fog.
25/25 Közveszélyes Kontár válasza:
Kostolo
a Vilag a bolt/piac
A nok/ferfiak pedig az aruk/termekek
ki vasarol csak egyfelet es mindeg csak ugyanazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!