Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány beszél egy idegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány beszél egy idegen fiúval a szexről maszturbálásról, az úgy rendjén van? Lányok mernétek ilyet tenni? Mi a véleményetek erről? Mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Nekem az a véleményem, hogy aki ilyet tesz nagyon el van keseredve, és bánni fogja, beszéljen inkább szüleivel erről.
2020. okt. 2. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mármint milyen lány? 10 éves lány? Nagykorú lány?

Mitől lenne veszélyes?

Szerintem teljesen természetes dolog ezekről beszélgetni.

2020. okt. 2. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

miért lenne ezzel gond és miért lenne veszélyes?

én még irányított masztit is csináltam lányokkal, nagyon élvezték

akkor van veszélye, ha buta módon izgalmi állapotban olyan infókat ad ki, vagy olyat küld amivel lehet zsarolni, vagy keresztbe tehet neki a srác!

2020. okt. 2. 20:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagykorú, kiskorúnál nyilván zaklatásnak számítana.

Zsarolásra gonolok pl kiteszi a netre a beszélgetést

2020. okt. 2. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne beszélj róla. Más meg azt csinál amit akar:D mindenki beszéljen ami neki jólesik, az hogy valaki ezzel megzsarol ezzel, ezt nem értem hogy érted, ez itt pl anonim oldal, facebookon meg nem kell idegenekkel ilyesmiről beszélni, de ezt csak tudja ez ember magától is
2020. okt. 2. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én beszélgettem ezekről egy fiatalabb lánnyal, mert a szüleivel nem tudott erről beszélni, a barátival meg nem merte megosztani. Szerintem jót tett neki, hogy ki tudta beszélni ezeket a dolgokat valakivel.

Discordon beszéltünk csak mindig, és nem én hoztam fel, erőltettem rá a témát, mielőtt valaki nekem esik.

2020. okt. 2. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon tetszik! 😂😂
2020. okt. 2. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem sok nőnemű barátod van akkor, ugyanúgy beszélget bárki a szexről felnőttként, nyilván ésszerű keretek között.
2022. jan. 21. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerőssel beszéljen! Lehetőleg tapasztalttal! Sokkal jobb mint ha a bigott, vagy vallásilag begyepesedett szülőktől nem tud kérdezni!
2022. jan. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!