Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan hogy a pasi beharangozta magát hogy milyen jó az ágyban, és tényleg jó volt?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

Én tényleg jó vagyok!!!

26/f

2020. okt. 24. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Igen, nekem volt :D

Nem hencegett nagyon amúgy, igazából inkább csak úgy mondta hogy egyébként ő eléggé tapasztalt meg eléggé szokták szeretni a lányok :D ...és hát nem hazudott, tényleg elég rendesen levett a lábamról, soha nem dugtak még úgy meg azelőtt :)

22/L

2020. okt. 24. 14:58
 3/13 A kérdező kommentje:

#1: persze cica..

#2: ezt jó hallani:)

2020. okt. 24. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:

Írd le kérlek, hogy mitől volt vele annyira jó a szex.

2020. okt. 24. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy persze cica??

Én egy 26 éves férfi vagyok.

2020. okt. 24. 15:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok

Hu... hát nehéz így leírni :) egyszerűen csak mindent jól csinált, és nem mellékes hogy megvolt a kölcsönös vonzalom :) Nagyon felizgatott alapból, csókolózással kezdtük, aztán petting, de én már akkor olyan nedves voltam hogy kb elázott a bugyim :D aztán végig azt éreztem hogy minden kis jelre odafigyel hogy mi esik jól, minden, ahogy és ahol megfogott, a nyakam, derekam fenekem ahogy fogdosta közben , ahogy beletúrt a hajamba ahh minden :)

És az elején nagyon gyengéd volt azt is nagyon élveztem, és különböző pózokban csináltuk, aztán volt hogy egyre durvábban dugott , hát az meg eszméletlen volt :’)

És az ilyen kis apró dolgok, hogy pl volt hogy izgatta közben a csiklómat, vagy a nyakamat fogta, vagy mikor hátulról csináltuk, ahogy erősen ráfogott a csípőmre és úgy dugott, vagy a fenekem fogdosta, vagy húzta a hajam, vagy a popsilyukam izgatta közben :)

Egyszóval hát látszott hogy tudja mit csinál, mindent úgy csinált hogy jó legyen és tényleg brutál jó volt:)

2020. okt. 24. 15:34
 7/13 A kérdező kommentje:
#5 bocs de nem tudlak komolyan venni.
2020. okt. 24. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak fordítva. Aki hencegett (1 fő), az értelmezhetetlenül béna volt. Azóta sem értem, mire vágott úgy fel...sajnos én sem vettem a fáradságot hozzá, hogy helyretegyek ezt - azt. (Igaz, megingathatatlanul állította, hogy az a jó, amit ő csinál, velem van a baj, ha én nem jól működök 🤣🤣🤣🤣 epic🤣 )
2020. okt. 24. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Miert?

2020. okt. 24. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
#6: ezek alap dolgok. 😄 Szomorú, ha ettől már jó neked az ágyban. Ezek szerint előtte gyökerek dugtak. 😆
2020. okt. 24. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!