Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő melle nagy a ruhán keresztül, akkor számítson az ember arra, hogy ha a nő leveszi a melltartót, akkor két, lógó tőgy kerül majd a szeme elé?
Figyelt kérdés
Duplán gáz ez azoknál a csajoknál, akik a huszas éveik elején vannak, mert azoknak feszesnek kellene lenni.
Egyszer volt egy ilyen élményem, nem akarok mégegyszer ilyet átélni!!!
2020. okt. 23. 23:20
2/30 anonim válasza:
Megereszkedik a mell, ez van. Annyira szeretem a férfiakat, ha kicsi a mell, akkor miért kicsi, ők a nagyot szeretik. Ha nagy, akkor miért lóg. Nem feküdhet mindenki kés alá.. Szomorú, hogy ez ennyire elterjedt egyáltalán, és szinte már elvárás a nőktől.
3/30 anonim válasza:
"Feszesnek kellene lenni"
Nagyon nem. Mellből van ilyen is, olyan is, nem "kell" semmilyennek sem lennie.
Amúgy nem is tehet róla.
Nálatok is van mindenféle a lábatok között: kicsi, nagy, egyenes, görbe, kis makk, nagy makk... annak sem "kell" semmilyennek sem lennie.
4/30 A kérdező kommentje:
Jó, de egy fiatal lány melle hogy ereszkedhet meg?
Amúgy sajnálom őket valahol, nem szoktam viccelni ezzel, sem beszólogatni érte.
2020. okt. 24. 00:20
5/30 anonim válasza:
amugy nem ertem mit problemazol ezen: oltsd le a villanyt, majd utana megnezed vilagosban. ha nem tetszik akkor offolod
6/30 A kérdező kommentje:
Szerintem meg van elvárás, amilyennek kell lennie. Értem én a logikát, hogy nem akarsz terhet rakni magadra meg a nemedre, de ez inkább önbecsapás. De ez a test más részére is vonatkozik.
2020. okt. 24. 00:23
7/30 A kérdező kommentje:
Ez is egy megoldás.
2020. okt. 24. 00:24
8/30 anonim válasza:
ez A MEGOLDAS.
miert kulonben mi vagy te? egy neuronhalo ami kirajzolja a mellet puceran miutan latta ruhaban?
9/30 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam át a dolgokat.
2020. okt. 24. 00:28
10/30 anonim válasza:
Na ezt mar szeretem, riszpekt hogy felvallaltad a tevedesedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!