Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es, 50-es férfiak, hogyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es, 50-es férfiak, hogyan, mivel tudd, tuddna elcsábítani a feleségetek? Mit vesztek tőle szívesen, amitől megkívánjátok? Hosszú házasságban mi az amitől még mindig kívánatosnak tuddjátok, tuddnátok tartani?

Figyelt kérdés
Direkt írtam dupla d-vel, nem akarta kiengedni.

2020. okt. 23. 20:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerepjáték.

Eljátssza a prostit, én meg a produkciójának függvényében fizetek...:)

Nem olcsó, de így nagyon rendben tartja magát, hízott hogy nagyok legyenek a mellei, és azt csinál (az ágyban) amit megfizetek:)))

(meg azért nyitottunk is egy kicsit a házasságunkon!)

2020. okt. 25. 18:59
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

de basszus...

mennyire durva már,hogy megszületnek a gyerekek és onnantól nincsen szex...?

ilyet még nem is hallottam.

én is elváltam de egészen más okból.

de egy ilyen fordulatot nem lehet lazán nyugtázni azzal,hogy jaj szegény van elég gondja a gyerekekkel.

férfiak vagyunk,néha primitívnek tekintett de alap igényekkel.

legyen ez heti 2 dugás ami minimum.

nem csak azért vagyunk együtt 1 nővel,hogy a gyerekünket tartja életben 2 éves koráig,hanem mert egyszer régen szerettük és kívántuk őt,mint nőt.

de sajnos valahol megértem...

a nő elkezdi szabotálni ezt a dolgot.

direkt leigénytelenedik,hogy hátha úgy elkerülhető lesz a dolog ha nem kívánatos stb.

és akkor ott a pali,aki imádja a gyerekeit,de ahhoz hogy megtartsa őket együtt kell maradnia egy ilyen kelletlen kapcsolat romboló sza rral..

2020. okt. 25. 19:19
 23/23 anonim ***** válasza:
70%

100%?

aztakú rva gyerekek...

ennyire betaláltam bassz átok meg?:))...:(((

de ez van ha akarjuk ha nem.

szerintem ez vmi evolúciós akármi lehet a nőkben,hogy ha már életképes a gyerek,magyarul elmúlt 3 éves,onnan már nem kellünk nekik mint Apa.

nem kell nekik a család.

abba meg nem gondolnak bele,hogy ott egy kisgyerek...akinek viszont igénye lenne arra,hogy Apu...arra hogy család.

arra,hogy egy kisgyerek ajkán az a két szó,hogy Anyu-Apu...Isten neve.

Nem érdekli őket ilyesmi.

2020. okt. 25. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!