Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es, 50-es férfiak, hogyan, mivel tudd, tuddna elcsábítani a feleségetek? Mit vesztek tőle szívesen, amitől megkívánjátok? Hosszú házasságban mi az amitől még mindig kívánatosnak tuddjátok, tuddnátok tartani?
#11 Én még nem pontoztam senkit. Főleg nem le. Nekem minden válasz érdekes és hasznos.
Ha saját kérdésemnél lefele pontozok, annak már nagyon elvetemültnek kell lennie.
Várok még férfiak véleményét. :)
az első velősen megfogalmazta.
ennyi a nagy titok.
ne hízzon el.
Az én párom alacsony,ha kell leteker 30 km-t.De ahogy a gyerekek megszülettek,azóta nem szexelünk.Nekem nagyon rossz.Neki biztos jó,de nem akar beszélni.Ahogy látom ,ez sok helyen probléma.
46/f
Érdeklődve vártam a válaszokat én is. Azt hittem majd lesz jónéhány ötlet...és igazából meg vagyok lepve mert hasonló kategóriában, a milyen a házasélet tizen-huszon év után egész sok olyan válasz érkezik, hogy milyen remek...
🤔
"a jelzett korosztályú férfiak véleményére lennék kíváncsi."
Nos, ezt az oldalt a kamaszok uralják, ritka az olyan öreg csóka, mint 1-es, vagy mint jómagam.
Hogy a kérdésre válaszoljak, az a szomorú helyzet, hogy nagyon sok pasi az elő- és utójáték szükségességét elégeli meg. Már nem akar a nő lelkével törődni, csak kielégülésre, egy gyors numerára vágyik. Ezért sikeresek azok a próbálkozások, ahol a feleség egy kicsit kurvás viselkedést vesz fel. Na, nem úgy, hogy elszedi a férj pénzét... .))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!