Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es, 50-es férfiak, hogyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es, 50-es férfiak, hogyan, mivel tudd, tuddna elcsábítani a feleségetek? Mit vesztek tőle szívesen, amitől megkívánjátok? Hosszú házasságban mi az amitől még mindig kívánatosnak tuddjátok, tuddnátok tartani?

Figyelt kérdés
Direkt írtam dupla d-vel, nem akarta kiengedni.

2020. okt. 23. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Első válaszoló vagyok, 51 éves. Fiatalabb korunkban még jól nézett ki a feleségem, azóta viszont felszedett legalább 30 kilót. Keresnem kell, hogy hova dugjam be. Ne várj őszinte véleményt, ha csak lepontoznak.
2020. okt. 23. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Tökugyanez.Amióta van kapcsolatom könyörög hogy maradjak.De rosszul érzem magam már.
2020. okt. 23. 22:50
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
#11 Ezért kell magas nő.Azokkal kevesebb a baj,bírják a strapát,szexben is,ha kirándulni kell akkor is.Tisztelet a kivételnek.Lekerékpározok naponta 30-40km ert.
2020. okt. 23. 22:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem meg is hízhat, csak amennyire lehet szeresse magát és ha megkívánom akkor ne kelljen bizonygatnom hogy miért izgató hogy "de jaaj, husis vagyok..." stb. Illetve azzal ha mondjuk valami olyasmit csinál amit régebben nem, pl ha sosem volt gyors reggeli szex akkor ha elkap tuti nem fogok ellenállni.
2020. okt. 24. 01:48
 15/23 A kérdező kommentje:

#11 Én még nem pontoztam senkit. Főleg nem le. Nekem minden válasz érdekes és hasznos.

Ha saját kérdésemnél lefele pontozok, annak már nagyon elvetemültnek kell lennie.

Várok még férfiak véleményét. :)

2020. okt. 24. 04:05
 16/23 anonim ***** válasza:
47%

az első velősen megfogalmazta.

ennyi a nagy titok.

ne hízzon el.

2020. okt. 24. 04:09
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén szólva engem már semmivel nem tud elcsábítani. Egyszerűen meguntam. 28 éves kapcsolat, ebből 20 év házasság. 47F
2020. okt. 24. 06:12
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

Az én párom alacsony,ha kell leteker 30 km-t.De ahogy a gyerekek megszülettek,azóta nem szexelünk.Nekem nagyon rossz.Neki biztos jó,de nem akar beszélni.Ahogy látom ,ez sok helyen probléma.

46/f

2020. okt. 25. 16:26
 19/23 anonim ***** válasza:

Érdeklődve vártam a válaszokat én is. Azt hittem majd lesz jónéhány ötlet...és igazából meg vagyok lepve mert hasonló kategóriában, a milyen a házasélet tizen-huszon év után egész sok olyan válasz érkezik, hogy milyen remek...

🤔

2020. okt. 25. 16:33
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

"a jelzett korosztályú férfiak véleményére lennék kíváncsi."

Nos, ezt az oldalt a kamaszok uralják, ritka az olyan öreg csóka, mint 1-es, vagy mint jómagam.

Hogy a kérdésre válaszoljak, az a szomorú helyzet, hogy nagyon sok pasi az elő- és utójáték szükségességét elégeli meg. Már nem akar a nő lelkével törődni, csak kielégülésre, egy gyors numerára vágyik. Ezért sikeresek azok a próbálkozások, ahol a feleség egy kicsit kurvás viselkedést vesz fel. Na, nem úgy, hogy elszedi a férj pénzét... .))

2020. okt. 25. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!