Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányoktól kérdezem, szerintetek manapság hány éves korban történik meg az első szexuális élmény ?
Figyelt kérdés
A szexen belül értem a pettinget is.2020. okt. 23. 17:50
2/16 anonim válasza:
Személyfüggő.
Van aki már 12 évesen szexel, és van aki még 22 évesen sem, sőt 32 éves szűz nőt is ismerek, de ő pszichopata.
3/16 anonim válasza:
Noha én nem lány vagyok, viszont talán tudok erre válaszolni.
A statisztika szerint 16 éves korban. Nyilván ez az átlag, van aki hamarabb, van, aki később.
4/16 anonim válasza:
14-16 éves korban. Oké, én 19 évesen is szűz vagyok, de a volt osztálytársaim, talán 2-3 kivétellel, mind szexeltek már. nem is volt olyan régen. Hát még ma... szerintem természetes, mint a levegővétel, hogy korán KELL, mert miért várjanak, vagy mert Gizike és Jucika is már szexeltek, volt kapcsolatuk, az már részletkérdés, hogy három napig tartott, ezért neki is kell.
5/16 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy nyolcadikban már átesett néhány lány a túzkeresztségen-pettingelt, talán orálisan is megtörtént.
2020. okt. 23. 18:17
6/16 anonim válasza:
az én baráti társaságom, ismeretségi körömben 16
8/16 anonim válasza:
én 14 voltam
de baráti körömben átlagosan inkább 16-17
20/L
9/16 anonim válasza:
13-16 évesen már szokott lenni legtöbb embernél valami szexuális cselekvés a párjával.
10/16 anonim válasza:
Nekem 12 évesen volt petting.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!