Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megoldás lehet az anál szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás lehet az anál szex erre a helyzetre?

Figyelt kérdés
Nővéremnek volt 19 évesen abortusza, amitől teljesen kikészült. Emiatt én betegesen rettegek a terhességtől, így nem is feküdtem le még senkivel. Van egy barátom 3 hónapja akivel nagyon szeretnék együtt lenni, de emiatt a félelem miatt képtelen vagyok ellazulni, amikor a behatolást a kerülne sor. Felvetettem a barátomnak hogy miért nem próbáljuk meg popsiba, úgy biztos hogy ez a görcs nem lenne meg. Az ötlet tetszik neki de azt mondja fél hogy fájdalmat okoz. Tényleg ennyire rossz megoldás lenne? (19L)

2020. okt. 23. 07:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
Egész más élvezetet nyújt a pipsisex, de vannak sokan akik szeretik. Én is. Csináljatok. 24L
2020. okt. 23. 08:52
 12/39 anonim ***** válasza:
28%
Attól nem félsz, hogy 40 éves korodban nem fogod tudni visszatartani a kakit? Inkább egy baba..
2020. okt. 23. 09:38
 13/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem megoldás,hidd el.
2020. okt. 23. 09:42
 14/39 anonim ***** válasza:
44%

Próbáld ki.

(Hozzáteszem hogy szerintem ha a puncidat nem tudod ellazítani, akkor a popsidat sem fogod tudni, de cserébe baromira fog fájni.)

2020. okt. 23. 10:25
 15/39 anonim ***** válasza:
59%
Igen, átmenetileg lehet megoldás. Szentelj figyelmet magadra, ismerd meg jobban magad és próbáld lassan kigyomlálni a félelmeidet, biztosan sikerülni fog idővel. Addig pedig lehet megoldás az anál szex. Én el tudom fogadni amit leírtál és ettől nem dől össze bennem a világ.
2020. okt. 23. 16:44
 16/39 anonim ***** válasza:
60%
Én járnék olyan lánnyal, aki csak análba akar szexelni.
2020. okt. 23. 16:48
 17/39 anonim ***** válasza:
53%

Ha a barátod nyitott rá, akkor próbáljátok ki.

Nyilván hosszabb előkészület kell, először érdemes csak az ujjazást kipróbálni, sok síkosítóval, türelmes tágítással, és ha bejön a dolog, akkor hajrá!

Szerintem segíthet a gátlásaid oldásában, ha így megpróbáljátok!

2020. okt. 23. 17:56
 18/39 anonim ***** válasza:
27%

Szia,

Hallgass a lelkiismeretedre, ahol nyugalmat találsz, ott lesz a helyes válasz.. Tisztán, önmegtartással is van boldog párkapcsolat, ismerek ilyeneket..

nézz a lelkedbe és kérdezd meg nyugalmat ad-e ez neki, így kellene lennie a dolgoknak.. az érzékiség nem egy jó irány.. a válasz ott a lelkedben és amit az őrangyalod is mond neked...

2020. okt. 23. 17:57
 19/39 anonim ***** válasza:
47%
18: csak tudod más, ha valaki azért nem szexel, mert így tartja önmaga számára helyesnek és úgy gondolja, tök jól elvan az önmegtartóztatással, vagy azért nem, mert ugyan vágyik rá és szeretné, de egy trauma miatt görcsöl a dolgon.
2020. okt. 23. 18:20
 20/39 anonim ***** válasza:
51%
Jo megoldás:)
2020. okt. 23. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!