Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyon frusztráltak vagytok olyankor ha hosszabb távon nincs szex? Ha rendszeresen van szex akkor boldogabbak, nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak vagytok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 19:17
2/8 anonim válasza:
Ez nagyjából mindenkire - férfire/nőre - egyaránt igaz...
3/8 anonim válasza:
Már 1-2 hét után is frusztrált vagyok
4/8 anonim válasza:
Igen, frusztrált vagyok olyankor, kb 4 nap után kezdődnek a tünetek. 😁
23N
5/8 anonim válasza:
Nem, a nőknek nincs szükségük szexre, csak egy nyűg, amit el kell viselni, hogy lehúzhassák a gazdatestet
7/8 anonim válasza:
Nem nagyon vettem én eddig ezt észre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!