Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehetne tenni hogy a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni hogy a nem annyira szép lányok el higyjék nekem hogy tényleg tetszenek?

Figyelt kérdés
Nekem tényleg nem kell az a klasszikus mű nő meg média által ki nevezett szép lány. Komolyan. Meg a koverebbek is nagyon. Nekem ők szépek. Szeretném egy ilyen lányt nagyon tudnám szeretni.

2020. okt. 22. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Ne erőlködj, még ezt sem értettem amit most leírtál pedig én pasi vagyok.
2020. okt. 22. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, frusztrált, mentálisan sérült önbizalomhiányos lányokkal nem kell ismerkedni. Kegyetlen dolog? Igen, de már évek alatt megtanultam, hogy esélytelen, hogy egy ilyen lány elhigyje, hogy tetszik. Akkor inkább leszek egy számomra kevésbé szebb lánnyal, aki legalább elhiszi, ha valami jót mondok róla.
2020. okt. 22. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Segítened kell abban neki, hogy ne legyen önbizalomhiányos. Egy önbizalomhiányos nőnek hiába mondod, hogy szép. Ha minden egyes ember ezen a véleményen van a világon, akkor sem fogja elhinni. Azért, mert Ő nem látja/tartja magát annak. Segíts neki, hogy elfogadja magát és egy picit több önbizalma legyen!:)23f
2020. okt. 22. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmondod és úgy is cselekszel hogy elhiggye, lássák a szemeden tényleg így van, udvarolsz, megpróbálod elnyerni a kegyeit - na így. Az hogy te mit szeretnél bro' még édeskevés - én meg 5 playmatet szeretnék ma este kefélni - a nőknek is azt kell akarniuk mit te. Szóval... kommunikáció, udvarlás, kedvesség, figyelmesség és így tovább.
2020. okt. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!