Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon korai volt meg ha lefekudtem a baratommal? Tobbi lent
Hál' Istennek! Egy barátomat anno fél évig váratta a barátnője. De úgy, hogy az első 5 hónapban még meztelenül sem látták egymást. Ja és nem 14 évesek voltak már, hanem 17-19.
Én egyszer vettem el szüzességet (nem az első barátnőmét, neki már nem volt), 24 évesen egy 20 éves lányét, ott olyan 2,5 hónapot vártam. Arra még azt mondom belefér. Ugyanígy ez a 2 hónap is tök korrekt szerintem. (Nyilván ha a férfin múlna, akkor egy nap után mehetne a dolog. Itt most arról van szó, hogy megtaláljunk egy korrekt, kompromisszumos átmenetet, ami mindkét félnek megfelel. Tehát nem 1 nap, de nem is fél év.)
Volt olyan pasim, akivel több mint 3 hónapig nem feküdtem le, aztán amint megtörténtba dolog, nem is volt folytatás.
A férjemmel volt szex a második randin (értsd kb 1 hete ismertük egymást), mégis esküvő lett belőle.
Szerintem brutálisan korai, de nem is az én kapcsolatom....
Ne azzal foglalkozzatok, hogy haverok meg barátnők mit gondolnak. SZERINTETEK korai volt? Csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!