Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolat általában hogy alakul ki?
Hol találnak egymásra a felek?
Csak mert nagyon érdekel ez a fajta felállás, de még nem találkoztam olyan házas nővel akit ilyen érdekelt volna.
Főleg ahhoz képest, hogy olyan sokan beszélnek erről a dologról, hogy nem is ritka az ilyen.
Ebben az esetben nagyon sajnálom, hogy nem járok már iskolába és a munkahelyemen is inkább az 50 felettiek vannak.
(én 27 éves vagyok)
Szeretői kapcsolatba általában 35+ házas nők mennek bele, akik már gyerekkel, közös hitellel, etc. nem akarják felrúgni a házasságukat.
Fiatalon, kötöttségek nélkül nem nagyon szórakoznak ilyesmivel a nők, simán lecserélik a palit, ha nem megfelelő.
Egyébként meg én néhány éve még szingli koromban badoo-n találkoztam a legtöbb ilyen nővel, illetve a melóhelyeken.
15
Àtment dolgozni másik céghez. Így kb még 2 hónapig talalkoztunk. Aztàn egy ottalvós meeting utàn szakítottunk, új cég, új szerető az új helyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!