Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy egy középkorú, pocakos, kopasz férfi meg tud kapni egy gyönyörū huszonéves egyedülálló anyukát?
Én 30 múltam, pocakos és kopaszodó. EGy 20 éves vékony, szép csajom van aki mellesleg nem ribizli.
Hogyan szedtem fel? Nőként tekintettem rá és ezt éreztettem is vele. Ez imponált neki. Persze beszélgettem vele, kb egyenlő félként kezeltem,dicsérgettem a külső és belső tulajdonságait és közben magabiztos maradtam.
Kb ennyi, nem olyan vészes.
Ha biztonságot tud neki adni miért ne?
Ez lehet anyagi, érzelmi, vagy bármi.
Az anyagit pedig nem feltétlen kell úgy érteni hogy ki van tömve a tárcája, hanem hogy helyt áll mint családfenntartó.
Sok nőnek már ez is egy biztonság érzést ad, hogy tuja nem fog gyerekestül az utcára kerülni és tuja hogy a pasi nem fog félremenni.
Kölcsönös és érdekmentes kapcsolat ami az egyenlőségen és bizalomon alapul, kölcsönösen támogatva mindenbenben a másikat.
Ezt hívják szerelemnek.
50 eves vagyok, igaz nem pocakos hanem sportos. 28 éves, csinos jogász lány a barátnöm.
Tudja hogy a szívemben van és úgy is viselkedek vele. Szàmomra ő jelent mindent.
Tisztelem, becsülöm, nem mellesleg fantasztikus a szex. Igazi hercegnőnek érzi magát velem.
Szóval nem taktikàzni, bunkózni kell a nőkkel, meg játszani az alfa hímet. Ez üres fejű plázacicàknàl működik, valódi nőknél nem.
38 éves vagyok.
Van egy kis pocakom, de a fiatalkori komoly sportmúlt meglátszik még mindig, meg manapság is sportolgatok úgy hébe-hóba, szóval a minimál pocak mellett eléggé izmos vagyok.
Kopasz vagyok, mert nem szeretek a hajammal bíbelődni, úgyhogy hetente nullás gép+borotva.
Mellette meg már van egy szép egzisztenciám, és főleg, nem vagyok az a primitív, PUAból csajozni tanuló egysejtű bunkó kretén, vagy beszari girnyógyík, mint a huszonéves srácok többsége.
Úgyhogy ez így bőven elég dögös huszonéves csajok felszedésére.
Ha egy fiatal nőnek már van gyereke, az kizáróbok a fiatal férfiak nagy részénél. Ráadásul egy gyerekkel a nő már inkább arra gondol, hogy eltartót szrezzen, olyan férfit, aki jól keres, hazaadja a pénzt, nem elveri, nem elszórakozza, nem hajt más nőkre, nem csajozik, nyugodt, stabil anyagiakkal rendelkezik, van a háta mögött 15 év munkatapasztalat, felért a karrierje csúcsára stb.
Egy kisgyermekes anyuka már olyan szempontok alapján keres párt, hogy az adott férfival hosszútávon együtt tudjon élni anyagi biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!