Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nálam jóval fiatalabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nálam jóval fiatalabb kolléganőnél kíváncsiságból bepróbálkoztam, hogy mennyiért szeretkezne velem?

Figyelt kérdés

Meglepődtem, mert nem zárkózott el, hanem 150e-t mondott rá úgy, hogy még bele is mehetek.

Rég volt szexuális kapcsolatom, nem szeretnék profihoz menni, de sokallom az árat.

Arra lennék kíváncsi, hogy profik körében az ilyen ár milyen kategóriát képvisel?

Szívem szerint belemennék :)

2020. okt. 21. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Fizess csak ennyit azért a pár percért!
2020. okt. 21. 13:08
 12/18 A kérdező kommentje:

#10:

Lehet neked mind1, nekem nem az.

Nem mindegy, hogy egy szép hosszú combú, hosszú hajú. dögös 40-es könyvelőt, vagy egy 21 éves versenyző rúdtáncos nőt döngetek meg akinek olyan a feneke amilyet még életemben nem láttam...

Ezért ment a kérdés, és vonatkozott arra, hogy ez az összeg a profik között milyen kategóriát képvisel, mivel sosem volt dolgom profival.

2020. okt. 21. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se ér meg az a 30-40 másodpercet ennyit:((((
2020. okt. 21. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
hülye vagy? 15 ezerért simán találsz egy órára kb 20 éves nagyon csinos egyetemista lányt is :)
2020. okt. 21. 13:20
 15/18 A kérdező kommentje:

14#: Hol? :D

Még egyel sem találkoztam.

Vagy ha profira gondolsz aki ebből él, azért viszont nem fizetnék.

2020. okt. 21. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokat dolgoztam egy gyárban műszakban.

Ugyanez volt az egyik amúgy kiállhatatlan genya titkárnővel.

Egyik éltesebb férfikollégám elmagyarázta:-Hidd el az utcán észre sem vennéd..Végiggondoltam.Igaza volt.

2020. okt. 21. 13:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

150? hülye ez? Nincs a világon olyan nő aki ennyit megér.

Vagy 2 héten át nálad lakik ezért, és annyisz9or élvezed tele amennyiszer akarod+ főz, mos, takarít mindennap?

2020. okt. 21. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:

"Vagy ha profira gondolsz aki ebből él, azért viszont nem fizetnék."

Honnan veszed, hogy a kolléganőnél délelőtt nem járt senki? :)

Ha tőled pénz kér, mi akadályozza meg, hogy mással is megtegye?

Pénze sok embernek van...

2020. nov. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!