Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult màr elő veletek hogy a tesótok látta meztelenül a párotok?
Képen, élőben, bàrhogy. Nálunk a nővérem làtta. Ti mit reagáltatok? Vagy a másik oldalról: milyen volt látni? Mit gondoltatok utána?
N
Igen. Húgom es ocsem is latta.
Csodalkozott húgom de semmi tobb.
Férjem, apukám és bátyám egy helyen dolgoztak, egymás előtt öltöztek, zuhanyoztak. Nem nagy ügy!
Amikor megismertem férjem egy ideig szüleimmel, bátyámmal és barátnőjével (aki később a felesége lett) egy házban laktunk. Lényegében, mindenki látta a többieket öltözni, vagy egy szál ruhában, törülközőben. Férjemmel egyszer mi nyitottunk rá tesómra és párjára szex közben, egyszer pedig ők, mi ránk. Egyik hétvégén férjemmel kettesben voltunk a házban. Éppen masszázsolajos szexet tartottunk egy felfújhatós kismedencében, amikor szüleim korábban jöttek haza. A teraszon kávéztak és megvárták, amíg mi elpakolunk. Nem láttak minket, de tudták, hogy kiadós szexbe toppantak be. ;-) És még nem ez volt a csúcs! Egyik alkalommal vígjátékba illő módon férjem összekevert anyámmal. Éjszakás volt, 15 óra körül kelt fel, meztelenül bement a nappaliba, azt hitte csak mi ketten vagyunk otthon. Erre én otthon sem voltam! :-) Anyukám pedig azt hitte apám jött haza és ruhátlanul várta őt a nappaliban a kanapén fekve félhomályban. Akkor vették észre, amikor férjem mellé akart feküdni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!