Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz ilyen lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz ilyen lányt találni?

Figyelt kérdés
Aki nincs megveszve a szopásért, de hagyja, hogy a pasija sokszor kinyalja.
2020. okt. 20. 18:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Én nem tehetek róla, hogy te impotensek és gyökerek között ismerkedsz. :D Ez a te egyéni problémád.
2020. okt. 20. 19:22
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább te vagy az inpotens, főleg a kérdésed alapján...
2020. okt. 20. 19:24
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
10-es akkor te nem tudsz nyalni ha meg nem láttál úgy élvezni nőt 😅
2020. okt. 20. 19:25
 14/27 anonim ***** válasza:
24%
A nyalástól simàn elèlvezek, sőt egy percen belül. De soha nem érzek kielégülést csak ha a pasim alaposan megdug. Attól hogy jól nyalsz még lehetsz nulla.
2020. okt. 20. 19:32
 15/27 anonim ***** válasza:
25%
Láttam élvezni nőt nyalástól elég gyakran, mégis mindegyik a farkam akarja érezni...
2020. okt. 20. 19:35
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
A nők 80-90%-a szereti a nyalást - ha jól csinálják, szóval nem értem a kérdésedet... az hogy te nem szereted a sz.pást "cserébe" na bumm, szólsz a lánynak hogy okés, de inkább nyalnál/dugnátok mi ebben a megugorhatatlan feladat?
2020. okt. 20. 19:38
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem nehéz, csak a normális lányok között kell keresgélni, nem az ilyen komplexusos cédák között, mint hatoska.
2020. okt. 20. 19:54
 18/27 anonim ***** válasza:
80%

Ha tudnád, hogy mennyi lánynak tetszene ez! Elég csak végignézni ezen kategória kérdésein, rengetegen panaszkodnak arra, hogy a pasijuk alig akar nyalni.

Az is hülyeség, hogy ne lenne kielégítő. A nyalás sok tekintetben még érzelmesebb, közelibb, mélyebb dolog, mint a dugás. Persze, ehhez olyan nő is kell, akinek az együttlét több, mint puszta fizikai ingerlés.

2020. okt. 20. 19:56
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

#8 "Nyalhat bárhogy, ha nem jól dug akkor kuka."

Biztos bennem van a hiba, de nálam azért vannak ennél fontosabb tényezők is egy kapcsolatban.

Nem mellékesen: az együttlét élvezeti értéke jobban függ az érzelmektől, mint magától a technikától.

2020. okt. 20. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Menj el qrvázni.
2020. okt. 21. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!