Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merjek ismerkedni, vagy hagyjam az egészet, és forduljak be még jobban (merevedési zavar)?
Ha hagyod akkor nem fog változni a helyzet csak boldogtalanabb leszel mint most vagy és frusztráltabb.
Az enyhe fokú (30 fok alatti) görbület semmiben sem akadályozza az aktust. A merevedési problémáid meg valószínűleg mentálisak.
Nyilván ha már van egy papírod, aka egy orvos kimondta/leírta, hogy neked ez és az a bajod, akkor tudod hova tovább. A pánikbeteg sem azért megy orvoshoz, hogy legyen róla papírja, hanem mert a papír birtokában már tovább tudja küldeni a háziorvos a pszichológushoz vagy mittudomén kihez, aki majd meggyógyítja és/vagy felírja a megfelelő gyógyszert rá, ne beszélj már hülyeségeket.
De minek kérdezed tőlünk? Ha azt mondom menj orvoshoz, "mitől lesz jobb ha esz róla papírod?". Ha te úgyis jobban tudod, hogy előbb tesztelni akarod a farkad, akkor miért ide írogatsz, miért nem valami csajt fűzögetsz akkor? Vagy mit vársz? Én innen itthonról a gép előtt ülve nem fogom tudni helyetted megoldani a problémád. Én csak tippet/tanácsot tudok adni, de te úgyis jobban tudod, mint én. Akkor minek kérdezed? Akkor menj tesztelni élőben a farkad ha te már eldöntötted, hogy ezt akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!