Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik 15-16 évesen szexeltek nem érzitek utólag korainak?
Figyelt kérdés
Tudom h akkor az ember azt érzi hogy mennyire érett rá, milyen vagány hogy ő már csinálja. De utólag nem éreztétek azt hogy még sem voltatok annyira felnőttek hozzá?2020. okt. 20. 10:20
1/10 anonim válasza:
Én 14 évesen vesztettem el, és így utólag bánom hogy nem vártam még vele..egyáltalán nem álltam készen rá.
19/L
2/10 anonim válasza:
Én sokat kihagytam, most azt érzem hogy kellett volna
20/f
4/10 anonim válasza:
16 évesen veszítettem el, a lány 21 éves volt. Egyáltalán nem bánom, mert nagyon jól sikerült. 24F
5/10 anonim válasza:
Nem, akkor és ott nem érzed korainak - sőt fiúként még csudi büszke is vagy rá. Akkor nem jó "túl korán" ha kellemetlen élmény.
6/10 anonim válasza:
Én 8 éves korom előtt vesztettem el. Bár inkább elvette egy tizen éves csaj. Nem olyan jó mint aminek hangzik...
Biztos hogy elba$zottabb lettem mint mások.
De ismerek olyat aki 15 körül, neki semmi gondja nincs e miatt hogy nem várt.
7/10 anonim válasza:
Jó de mégis mi a túl korai ezen? Mivel lett volna jobb 18 évesen először dugni, mint 15 évesen? Azt elhiszem, hogy nem volt kellemes az első, de az egyáltalán nem az életkortól függ.
8/10 anonim válasza:
Jaj szegények... Biztos jobban sérültek, mint akik 21 évesen azok
9/10 anonim válasza:
Én 13 évesen, de nem éreztem korainak.
10/10 anonim válasza:
35 éves vagyok jelenleg,16 voltam mikor megtörtént az első. Vártam volna igen,én nem tudtam élvezni még a szexet akkor. 3 évig voltunk együtt,de hiába. Szerintem nem voltam megérve még rá. A 2.kapcsolatomba már jobb volt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!