Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik 20 felettiek és nem volt még barátjuk azok kattantak?
Szerintem a legtöbb ilyen lány nagyon rosszul gondolkodik, éveket várna még ennyi idősen is a szexel, a tökéletest keresi, semmi nem jó...
Én 23 vagyok és szűz fiú, szintén szűz lánynak jobban örülnék, de a többségük szerintem nem normális. Nem bantasbol mondom ezt. Én normálisnak gondolom magam, jó persze velem is vannak gondok, de nem olyan nagy, nincs kibirhatatlan viselkedésem, nem sajnáltatom magam h nem volt még senkim. Kicsit zavar, de nem találtam még hozzám illő lányt. Ha megtetszenénk egymásnak akkor persze nem zavarba az ha ő már nem lenne szűz. De egy normális szűz lány lenne a legjobb.
Nem azok, csak nem találtak még olyan partnert, pasit akiben megbízhatnának.
Bocs, de kicsit ellentmondásos a kérdésed, azt tartod a lányok bajának hogy válogatnak, de közben meg te magad is azt teszed. Ne a szüzesség legyen már a legfontosabb szempont, hanem első lépésként juss el valameddig egy lánnyal - mondjuk kezd a csókkal, minden mást majd utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!