Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a lányok akik 20 felettie...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik 20 felettiek és nem volt még barátjuk azok kattantak?

Figyelt kérdés

Szerintem a legtöbb ilyen lány nagyon rosszul gondolkodik, éveket várna még ennyi idősen is a szexel, a tökéletest keresi, semmi nem jó...

Én 23 vagyok és szűz fiú, szintén szűz lánynak jobban örülnék, de a többségük szerintem nem normális. Nem bantasbol mondom ezt. Én normálisnak gondolom magam, jó persze velem is vannak gondok, de nem olyan nagy, nincs kibirhatatlan viselkedésem, nem sajnáltatom magam h nem volt még senkim. Kicsit zavar, de nem találtam még hozzám illő lányt. Ha megtetszenénk egymásnak akkor persze nem zavarba az ha ő már nem lenne szűz. De egy normális szűz lány lenne a legjobb.

2020. okt. 20. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból ítélve elég komoly gondok vannak veled...
2020. okt. 20. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek 20 feletti szűz lányt, teljesen normális, szép, aranyos. Az hogy saját elmondásod alapján te normális vagy, de más nem, na itt szokott sántítani a dolog, hogy valószínűleg veled van a probléma
2020. okt. 20. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem azok!

F

2020. okt. 20. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
22 éves szűz lány vagyok, bipoláris zavarral diagnosztizáltak és alapvetően félénken állok az új emberi kapcsolatok kialakításához. Gondolom, ez a szemedben kattantságnak minősül a javából, de vagyok annyira szerénytelen, hogy ne gondoljam úgy, hogy emiatt máris méltatlan lennék mindegyik férfi szeretetére. Nem vagyok különösebben válogatós egyébként, bele tudok szeretni kb. bárkibe, aki elfogad, aki megtalálja velem a közös a hangot és akinek nem taszít kifejezetten a külseje.
2020. okt. 20. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem azok
2020. okt. 20. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem azok, csak nem találtak még olyan partnert, pasit akiben megbízhatnának.

Bocs, de kicsit ellentmondásos a kérdésed, azt tartod a lányok bajának hogy válogatnak, de közben meg te magad is azt teszed. Ne a szüzesség legyen már a legfontosabb szempont, hanem első lépésként juss el valameddig egy lánnyal - mondjuk kezd a csókkal, minden mást majd utána.

2020. okt. 20. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Amelyik szép, szexi csaj, és 20 év felett szűz, sőt, kapcsolata sem volt sosem, az tuti nem 100-as. Ugyanis egy szép lányra már 13 éves korától fiúk tucatjai nyomulnak, ami persze idegesítő lehet.. De ha ezekből egyetlen egy sem volt, amelyik meg tudta volna hódítani, az már gyanús.
2020. okt. 20. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok lány várja az álompasit.
2020. okt. 20. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább normálisak.
2020. okt. 20. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!