Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Fordult már elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fordult már elő veletek, hogy egy random helyen, véletlen elélveztetek? Pl.: lovaglás, kötélmászás, futás, biciklizés közben, takarót ölelve, stb. Hány évesen történt? 20/F

Figyelt kérdés

2020. okt. 19. 22:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

#29 anno tudtam én is, de attól még a közelében sem voltam, hogy el is élvezzem.

Tiniként álmomból ébredtem fel úgy, közben élveztem, párszor volt.

N

2021. márc. 29. 19:53
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Többször is keltem arra az utóbbi néhány hónapban hogy szexuálisat álmodtam és elélveztem, és a valóságban is :D

19/L

2021. márc. 30. 07:30
 33/46 anonim ***** válasza:
77%
És lányok, észre is vették rajtatok hogy megtörtént a dolog?
2021. jún. 11. 03:53
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Már egész fiatalon rájöttem, hogy lehet orgazmusom, ha az ágynak dörzsölöm a puncim. Persze először még nem tudtam, hogy az az, csak, hogy jó érzés. 21/N
2021. jún. 29. 15:39
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Elélvezni nem, még azt se tudtam, mi az, de rájöttem, hogy nagyon jó érzés a tesi órán kötélmászáskor, hogyha egy bizonyos pózban szorítom magam, biciklizéskor hogyha az ülés elejére csúszok és egy kicsit ott mozgok, illetve amikor kötél pályán a hevederekre (vagy hogy hívják azokat) rátámaszkodok. Ezekre olyan 7-9 éves korom között jöttem rá, azóta is van, hogy csinálom őket, de elélvezni még nem élveztem el ezek miatt.
2021. júl. 16. 16:52
 36/46 anonim ***** válasza:
94%
Igen
2021. júl. 27. 22:46
 37/46 anonim ***** válasza:
85%
Órán szovegkiemelovel 20/L
2021. aug. 7. 10:46
 38/46 anonim válasza:
100%
Én amikor kisebb voltam és pl kötelet kellet másznom soha nem azért álltam meg mert elfáradtam volta szimplán előjött az a rohadt jó érzés bár nem tudom,hogy az normális volt-e,hogy 11 évesen xD
2021. szept. 2. 10:13
 39/46 anonim ***** válasza:
95%
Én a játékbabákhoz dörgóltem magamat és nagyon jó volt és többször is bírtam egymasután hát de azóta már ha igazi kolbásszal csinálom akkor meg nem megyek el én ezt nem is értem hiányoznak a babáim
2021. szept. 10. 22:59
 40/46 anonim ***** válasza:
98%

Én buszon kaptam orgazmust majdnem, miközben a legjobb barátom mellett ültem, attól, hogy rezgett a busz, én meg vékony anyagú ruhában voltam, így nagyon ingerelte a csiklóm. Konkrétan nyögtem is volna, ha nem ül ott szembe egy nőci újságot olvasgatva. Mikor felálltam, akkor elkezdett folyni a lábamon a dolog.

Aztán volt ilyen, hogy színházban begerjedtem a darab alatt és olyan nedves voltam, mint előtte kb soha és a bugyim full átázott, lüktettem és muszáj volt masztizni, mikor hazaértem.

Meg az ilyen medencés vízsugarak vonzottak nagyon míg kicsi voltam (most is, de már 18+ vagyok és eléggé érzékeny az ingerekre, illetve sajnos látszik/hallatszik rajtam, hogy élvezem, hiába nem akarom😅), legutóbb viszont nem mentem el tőle ott helyben, keresnem kellett egy más helyet.

2021. szept. 10. 23:23
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!