Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fordult már elő veletek, hogy egy random helyen, véletlen elélveztetek? Pl.: lovaglás, kötélmászás, futás, biciklizés közben, takarót ölelve, stb. Hány évesen történt? 20/F
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 22:51
21/46 anonim válasza:
Nekem nem volt véletlen elélvezésem soha, csak váratlan felizgulásom mikor az olasz nyaralasom soran megláttam egy dögös pincért: nem vártam a helytől mert a szálló elég nyugger hangulatú volt.
22/46 anonim válasza:
Úgy látom, a lovaglás (lóháton) elég népszerű a témában.:) Amúgy tényleg jó.
23/46 anonim válasza:
Kéne egy hintaló meg egy szobabicikli :)))
24/46 anonim válasza:
Már tudom miért kért a nejem szobabiciklit! :D
megkérdezem hogy hintaló is kell -e mellé:)
25/46 anonim válasza:
Alvás közben
Tiniként az egyik jógapóztól
24l
27/46 anonim válasza:
Ünnepélyes eredményhirdetés következik:
1. lovaglás
2. biciklizés
3. kötélmászás
29/46 anonim válasza:
Itt minden csaj tudott kötelet mászni?
A mi osztályunkba jó volt ha félig felszenvedték magukat a csajok.
30/46 anonim válasza:
Lovaglás és biciklizés közben is volt már rá példa, nem is egyszer. Illetve amikor megpróbáltam jógázni, akkor is elsültem.
19/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!