Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt húzza be a fèszfèket a pasik 90%-a mikor megtudják, hogy satanista vagyok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 21:57
22/30 anonim válasza:
Mit jelent, hogy sátánista? Miben mutatkozik ez meg?
Nem akarok hülyeséget írni, de mondjuk rituálisan ölöd az állatokat vagy ez annyi hogy nem istenhez hanem a sátánhoz imádkozol?
23/30 anonim válasza:
Nem hiszem hogy te valóban tudod mit jelent sátánistának lenni..
24/30 anonim válasza:
#16 Ateisztikus vagy nonteisztikus vallások azok, ahol a valláshoz nem kapcsolódik Isten. Ilyen pl a buddhizmus és taoizmus is. Ettől függetlenül az ember hihet más természetfeletti erőkben, végezhet szertartásokat, imádkozhat, adoptálhat egy eszmerendszert a vallástól.
26/30 anonim válasza:
Én volt hogy próbáltam ilyen lánnyal ismerkedni, először az tűnt fel hogy egy nagyon érdekes eddig általam még nem hallott nyelven beszéltek, amikor rákérdeztem hogy mi ez akkor zavarba jöttek és azt mondták hogy ők magyarul beszéltek. Utána újra találkoztam velük de ahogy bementem rendelni hogy meghívjam a kiszemeltet utána eltűntek.
27/30 anonim válasza:
Dícsértessék az Antikrisztus!!! Mostmár dughatunk? :)
28/30 anonim válasza:
7#+1 ( remélem ő írta).
Van egy előrekreált fejletlen definíció a fejükben, nem kérdeznek csak ítélnek.
29/30 anonim válasza:
Vagy csak tudják mit jelent, és nem szimpi nekik ez. Szerintem elég nagyképű dolog elnevezni így egy eszmét csak azért, hogy másokat zavarjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!