Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónap alatt még nem volt orgazmusom, ez fura?
Figyelt kérdés
Már 6 hónapja vagyunk együtt, és minden nagyon jo a szex terén, de még nem volt orgazmusom. Lehet velem van a baj?
18/L
2020. okt. 19. 21:33
11/14 anonim válasza:
Nekem minden nap van 3-4 :D
27/F
12/14 anonim válasza:
Azért itt a legfontosabb kérdésre nem adtál választ. Ha masztizol, akkor van orgazmusod?
13/14 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer volt szerintem, de lehet hogy bután hangzik, nem tudtam eldönteni, hogy az az volt-e, mert még nem volt orgazmusom.
De ha mondjuk ujjazás közben van egy pont, ahol azt érzem, hogy nagyon jó, és ha sokáig csinálja, akkor esélyes hogy lesz orgazmusom?
2020. okt. 23. 19:47
14/14 anonim válasza:
Az jó eséllyel a G-pont. Viszont ha te a saját tested se ismered, hogy várod el másoktól, hogy ismerjék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!