Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a testalkat bejön nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testalkat bejön nektek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 19. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Be, mert rohadt gazdag a csaj :D

Szóval hiába randa, dugnám, közben meg fejben pörgetném a Jennifer Lopez-Britney Spears leszbiporeszt.

2020. okt. 19. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem igazán sajnos. Vékonyabb jön be. Nem vészes ugyan, de valahogy mégsem... Tudom emiatt bántják perpillanat csórikámat, amit szerintem azért nem érdemel meg, ahogyan senki sem. Lehet gazdag és ismert, de attól még ugyan úgy ember, emberi érzésekkel. De nem is értem az embereket, miért olyan fontos a nemtetszésüket nyíltan neki kinyilvánítani? Minden nap kereshetnék és találhatnék több száz olyan embert akinek írhatnám, miért nem tetszik. Teljesen értelmetlen... Most, hogy a számai jók vagy rosszak, mindenki döntse el, de elért valamit. Lehetséges mondjuk az irigység is közre játszik
2020. okt. 19. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán, szerintem érthető is miért úgy öltözködik ahogy.
2020. okt. 20. 01:31
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A testalkat maga nem rossz, de a ruházata nem épp előnyös.
2020. okt. 20. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:
A tiéd is ilyen?
2020. okt. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!