Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor ajánlkoznak fel nekem prostik, akkor valószínű, hogy csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Biztos gondolják hogy ilyen ronda pasinak barátnője tuti nincs kalandja meg még úgy sem mert nem kell egy nőnek sem.2020. okt. 19. 17:40
11/13 anonim válasza:
Akkor ne parázz, engem is sokszor betaláltak. Ha nem látszol csövesnek akkor bepróbálkoznak. Kb ennyi a történet.
12/13 anonim válasza:
Késő este megyek a kocsival. Sötét van. Nem látni, ki ül az autóban, ennek ellenére az útszéli csajszik minden alkalommal bepróbálkoznak, pedig 37 éves hetero nő vagyok.
Mikor meglátják, hogy nem lesz üzlet, csak legyintenek és már integetnek a következő lehetőségnek.
Nem konkrétan téged akarnak, csak a pénzed.
13/13 anonim válasza:
12! Hol vannak ilyen rámenös lányok? Ilyeneket keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!