Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok belemerjek ebbe menni?A barátom gumi nélkűl akar szeretkezni,egyéb védekezés nincs.Azt mondja majd vigyáz és ki fogja húzni mielőtt elélvez. Ti belemennétek ebbe?Mit javasoltok?
Tizenévesek vagytok, igaz?
Nyilván hagyni kell az ilyen gyökereket a francba.
Ez a fickó egy arrogáns ostoba barom.
Ne engedj. A saját életedről te döntesz. Ha mégis terhes maradsz mert nem jön össze az okossága akkor ott fog hagyni a szarban. Megint jön majd valami dumával hogy te voltál a hibás.
Ha van egy csepp eszed elengeded. Ennél csak jobbat találsz.
Életembe vagy 3x húztam gumit a hivatásosokat leszámítva (ott persze mindig). 1 gyermekem van, akkor lett, mikor úgy akartam. Tudtam/tudom használni a szerszámomat. Ha ezért hagy el, akkor jó nagy barom a palid. Inkább bizalmat kellene építsen a fenyegetőzése helyett
39
Én a helyedben csináltatnék egy DNS tesztet. Lehet hogy nem is tied a gyerek, és sterilen vagánykodsz hogy tudod kezelni a szerszámod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!