Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Tinderről sikerült lefeküdnötök csajjal?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor hánnyal?
Már az elején tisztáztátok hogy nem komoly kapcsolatot kerestek?
Utána még többször is összejártatok vagy egy alkalom volt?
2020. okt. 18. 10:41
11/17 anonim válasza:
Rámírt egy nő, hogy menjek fel hozzá, nem jött be, nem mentem fel. Ha felmentem volna, gondolom lett volna szex.
12/17 anonim válasza:
Nekem olyan tapasztalataim voltak, hogy mikor megtudták, hogy gyárban dolgozom a többsége el is tűnt mint a kámfor. Na meg amikor előnyösebb képpel voltam fent akkor több match volt valamivel. Egyik ismerősöm gitározik amit úgy is rakott ki és napi rengeteg match volt neki. Na ebből le tudtam szűrni, hogy 90%-ban milyenek az ottani lányok. Azóta se tinder!
13/17 anonim válasza:
Igen. Volt alkalmi is, barátnő is.
14/17 anonim válasza:
2 csajjal szex a sokbol. Hozzáteszem, hogy 3-4 évig tindereztem.
16/17 anonim válasza:
Nekem itt Pesten semmi kb a mai napig , tavaly nyaron lent dolgoztam balcsin , minden matchem sikeres volt , szóval nem tudom hogy megy ez ez szamszerűen 6 volt többet dugtam nyaron mint egész evben
17/17 anonim válasza:
Nem, de a badoo-n több összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!