Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az őszinte véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az őszinte véleményetek az ilyen alakról?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy nem tetszem a férfiaknak. Most az arcot hagyjuk azzal nem tudok nagyon mit kezdeni de a testalkatomról nem tudok kitől véleményt kérni, ezért gondoltam itt demonstrálom egy képpel az arányaimat. Nem én vagyok a képen természetesen de a mellem, derekam, hasam, csípőm egy az egyben ilyen. Annyi a különbség köztem és a képen lévő közt, hogy hosszabbak a lábaim, de most nem ez a lényeg, hanem hogy aránytalan vagyok úgy érzem de mondjátok meg ti a képen lévő nőről, mit gondoltok róla.

[link]

23 éves vagyok, 163 cm, 53 kg és igen ez a nő többnek néz ki de mondom ugyanilyen a felső testem, csípőm csak a lábaim hosszabbak. Kiváncsi vagyok a vélemenyetekre erről az alakról, korod írd le ha lehet, köszönöm előre is.

2020. okt. 18. 00:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Addig nyalnám, amíg el nem fogy :D 24/f
2020. okt. 18. 09:22
 22/28 anonim ***** válasza:
92%

Attól, hogy kicsit változtatsz egészségesebb irányban az étkezéseden és sportolsz, még nem fognak eltűnni a melleid.

Magyarán, hiába eszel, az nem a melleidre fog sajnos rakódni, hanem hasra és fenékre, mert ilyen az alkatod. Az enyém is ilyen és százszor jobb, ha egyenletesen vékony vagyok mindenhol, mintha a hasam és fenekem lenne csupán vaskosabb. Akkor inkább legyen picit kisebb a mellem, de ne álljon ki a hasam.

Nos, én most kb 165 magas vagyok és 65 kg, mégis vékonyabbnak látszom a képen látható nőnél. Mikor ehhez a magassághoz 55 kg voltam, na az tökéletes volt. Egy vékony, de nőies, amolyan modell alkat.

Szóval nem értem, te 53 kilóval hogy lehetsz annyira vaskos?

2020. okt. 18. 10:09
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a nöt kb 160 magasnak és 75-80 kilónak gondolom.
2020. okt. 18. 10:13
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Számomra teljes mértékben elfogadható ez az alak 😋
2020. okt. 18. 10:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
53 kilóval ennél vékonyabb kell legyél.
2020. okt. 18. 10:31
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szívesen összejönnék veled, ha tényleg ehhez hasonló az alakod. :) Bár én imádom a kicsi ciciket... ^^ :D
2020. okt. 20. 16:25
 27/28 anonim válasza:
68%
Szívesen küldenék hasonló képet én is magamról neked ;) F
2021. febr. 6. 19:00
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem én vagyok a képen természetesen de"

Na ez az ami miatt nem fogsz használható véleményt kapni. Miért nem raksz ki saját képet? Főleg arc nélkül.

2021. aug. 28. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!