Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az őszinte véleményetek az ilyen alakról?
Úgy vettem észre, hogy nem tetszem a férfiaknak. Most az arcot hagyjuk azzal nem tudok nagyon mit kezdeni de a testalkatomról nem tudok kitől véleményt kérni, ezért gondoltam itt demonstrálom egy képpel az arányaimat. Nem én vagyok a képen természetesen de a mellem, derekam, hasam, csípőm egy az egyben ilyen. Annyi a különbség köztem és a képen lévő közt, hogy hosszabbak a lábaim, de most nem ez a lényeg, hanem hogy aránytalan vagyok úgy érzem de mondjátok meg ti a képen lévő nőről, mit gondoltok róla.
23 éves vagyok, 163 cm, 53 kg és igen ez a nő többnek néz ki de mondom ugyanilyen a felső testem, csípőm csak a lábaim hosszabbak. Kiváncsi vagyok a vélemenyetekre erről az alakról, korod írd le ha lehet, köszönöm előre is.
nekem sem tetszik ez az alak. középkorú nőkre jellemző inkább.
29F
Az nem vékony láb egyáltalán.
De egy kicsit sportolhatnál a pocidra és teljesen jó lesz, igazi asszonyos alak.
Jaaa, hogy ez nem te vagy.
Ennek semmi értelme akkor, tegyél fel egy arc nélküli képet és akkor lehet beszélgetni.
A nők általában nem jól itélik meg a saját testüket, arcukat.
a ciciden kívül mást nem nagyon tudok elképzelni mert az nő alakja lába nem a te leírásodat fedi, viszont szerintem ettől függetlenül szerintem nem sok gond lehet veled, csak magadnak nem tetszel.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!