Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nő, aki nem szeret alárendelődni az ágyban, kevesebb eséllyel talál tartós párkapcsolatot?
Nincs ezért kevesebb esélyed.
Én pl szeretem a sub nőket, de volt csajom, aki nem ilyen beállítottságú volt, és ugyanúgy szerettem a szexet vele.
Mert ő pl máshogy volt jó.
F
Van esélye persze, csak nem tudom elképzelni. Mik a konkrétumok?
Pl. nem én dugom szájba, hanem ő mondja, hogy most toljad a számba de erősengyorsan!? :D
Pl. nem te dugod szájba, hanem ellazulsz és hagyod, hogy kényeztessen. Ezen mit nem tudsz elképzelni?
Nem. Simán találhat egy nő így is komoly kapcsolatra férfit.
Mondom ezt úgy, hogy nekem ezek a dolgok pont bejönnek és alapnak számítanak. Haveri dumáláskor persze, szóba jönnek ilyenek és meglepő, hogy ez mennyi férfinak sok már.
Azért a normális férfiak nem akarnak torkon dugni egy nőt sem. Ha csak ilyet találtál akkor ott veled van a gond.
Viszont azt nem szeretném ha soha nem lehetne heves és intenzív szex.
#9: 2020-ban még mindig nem nőttünk ki abból, hogy nem csak az normális, amit épp mi csinálunk az ágyban?
Attól, hogy valaki szereti a durvább szexet, még lehet ám normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!