Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak elég az, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak elég az, hogy egy bányarém csaj mosolyogjon, legyen két nagy csöcse és egy puncija?

Figyelt kérdés
Ennyire nem számít már nektek?
2020. okt. 16. 21:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nem érdekli mert bizik benne hogy nem tesz tönkre 45 évet 20 évesekért.
2020. okt. 16. 22:51
 22/36 A kérdező kommentje:
De azért biztos rossz lehet neki..
2020. okt. 16. 23:32
 23/36 anonim ***** válasza:
kinevette anyukám mikor mondtam neki hogy ha ránézel a csajra, megijedsz.. ő is ott volt. csak akkor csinálja ezt mikor én is ott vagyok viccből. Nem gondolja komolyan c:
2020. okt. 16. 23:38
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ... aki csak b.ni akar annak még a két csöcs sem kell csak lyuk legyen már. Ja és tedd félre a frusztrációdat, ahogy ti nők is tudtok dönteni, választani kettő közül bizony a férfiak is tudnak. Most nem rád esett a választása a kiszemeltednek viseld már el normálisan, ne úgy mint egy hisztis ötéves ovis pitsa aki nem kapott fagyit apucitól.

Gondolkodtál már azon, hogy talán a stílusoddal, személyiségeddel is van némi deficit ha ilyen indulatkitörésben törsz ki? Bocs, de speciel nekem akkor sem kellenél ha topmodell lennél ilyen felfogással, gondolkodásmóddal.

2020. okt. 16. 23:40
 25/36 A kérdező kommentje:

24# szerinted nekem kellenél, vagy bárkinek ilyen stílussal? Tudod kit mevezz hisztis pitsának.

Egy szóval sem mondtam, hogy van kiszemeltem, és nem kaphattam meg...

Én csak ezt figyelem már egy ideje, hogy egy csomó pasinak nem is számít más csak a test. Tisztelet a kívételnek, de tetszik vagy sem ez az igazság

2020. okt. 17. 00:15
 26/36 A kérdező kommentje:
Kivételnek* nevezz*
2020. okt. 17. 00:16
 27/36 A kérdező kommentje:
Nagy okosnak hiszed magad közben még a szavakat se tudod helyesen használni. Pl.: Deficit
2020. okt. 17. 00:19
 28/36 anonim ***** válasza:
58%
Sosem mondtam olyat hogy szeretnék bármit is :) arra próbáltam rávilágítani a szíves figyelmedet hogy ne másokon rugózz, hanem a saját ház tájékán sepregess kicsit. Az ember felfogása, életszemlélete kisugárzódik a környezetébe - a negatív megközelítés is...
2020. okt. 17. 00:23
 29/36 anonim ***** válasza:
70%
Igaza van a 28. válaszolónak, osztom a véleményét. Nekem is így tűnik.
2020. okt. 17. 00:24
 30/36 anonim ***** válasza:
Elég gáz ha valaki ennyit lát csak egy nőben.
2020. okt. 17. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!