Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak elég az, hogy egy bányarém csaj mosolyogjon, legyen két nagy csöcse és egy puncija?
Attól függ... aki csak b.ni akar annak még a két csöcs sem kell csak lyuk legyen már. Ja és tedd félre a frusztrációdat, ahogy ti nők is tudtok dönteni, választani kettő közül bizony a férfiak is tudnak. Most nem rád esett a választása a kiszemeltednek viseld már el normálisan, ne úgy mint egy hisztis ötéves ovis pitsa aki nem kapott fagyit apucitól.
Gondolkodtál már azon, hogy talán a stílusoddal, személyiségeddel is van némi deficit ha ilyen indulatkitörésben törsz ki? Bocs, de speciel nekem akkor sem kellenél ha topmodell lennél ilyen felfogással, gondolkodásmóddal.
24# szerinted nekem kellenél, vagy bárkinek ilyen stílussal? Tudod kit mevezz hisztis pitsának.
Egy szóval sem mondtam, hogy van kiszemeltem, és nem kaphattam meg...
Én csak ezt figyelem már egy ideje, hogy egy csomó pasinak nem is számít más csak a test. Tisztelet a kívételnek, de tetszik vagy sem ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!