Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az a mellméret, ami már túl sok nektek egy nőn?
Figyelt kérdés
80/E-F (fazonfüggő) méretem van, ami sajnos elég nagy, igyekszem olyan felsőket venni, amik nem V kivágásúak és amennyire lehet, takarni.2020. okt. 16. 11:45
21/40 anonim válasza:
Ha nem túlsúlyos a lány és úgy van nagy melle, akkor bármekkora lehet felőlem. Ha túlsúlyos és úgy van ekkora melle, akkor nekem nem jön be.
Szóval nem a mell határozza meg, hogy ki tetszik nekem.
22/40 anonim válasza:
Ahogy mondtad, nekem a tenyerembe illő, vagy valamivel nagyobb, esetleg kisebb melleket szeretem.
23/40 anonim válasza:
Értjük hogy a kosármérettel van bajod nem a körmérettel. De egy kis körmérethez tartozó kosárméret egész más mint egy nagyhoz tartozó ugyanakkora kosár.
24/40 anonim válasza:
Egy feszes D még oké, de E-tol felfele nekem már valahogy sok. Bocsi kérdezo. Amugy az elottem levo nagyon jol mondta. Engem is jobban zavar inkább a tulsuly. Ha egy vekony lányon van D-E mell az okés. Viszont egy tulsulyoson C se olyan sexi, mint egy vékonyabbon.
25/40 anonim válasza:
oké, hogy nem mutatod meg priviben senkinek, de netről kereshetnél olyat, mert ez a szám-betű nem mond sokat, csak annyit, hogy nagy...de mennyire?
26/40 A kérdező kommentje:
Attól tartok, ha linkelnék ilyet, akkor jelentené valaki a kérdést és törlesre kerülne. Javaslom írd be a keresőbe az e-t tits photo szavakat és fogsz látni ilyenről képeket.
2020. okt. 16. 12:52
27/40 A kérdező kommentje:
*e-f
2020. okt. 16. 12:52
28/40 anonim válasza:
Nem igazán értem, miért szégyellős a nagy mellű lányok többsége.
Pedig ők annyira szépek...
29/40 anonim válasza:
Hát ekkora méretnél már magyon fontos a cici alakja es a hölgy alakja. Ha rakeresek, akkor abban van olyan ami nagyon tetszik es van olyan ami nagyon nem. Itt mar eleg nagy a szórás.
30/40 anonim válasza:
Ha nem takargatnád direkt, hidd el látnád a pasikon hogy nem kell emiatt aggódnod. Csak próbáld ki. A férjem fényképen nézett ki magának engem, de mondta utólag hogy a cicik miatt akart találkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!