Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora az a mellméret, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a mellméret, ami már túl sok nektek egy nőn?

Figyelt kérdés
80/E-F (fazonfüggő) méretem van, ami sajnos elég nagy, igyekszem olyan felsőket venni, amik nem V kivágásúak és amennyire lehet, takarni.

2020. okt. 16. 11:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%
én a saját fülemmel csak egyszer hallottam példát arra, hogy egy srácnak a nagy méretük miatt ne tetszettek volna egy nő mellei (és akkor is az volt az érzésem, hogy inkább csak ettől akar jó embernek tűnni)
2020. okt. 16. 12:29
 12/40 anonim ***** válasza:
91%

nekem személy szerint szexuális értelemben nincs felső határ, nincs olyan, hogy túl nagy és ezért kevésbé izgató

inkább olyan lehetséges, hogy bizonyos dolgokban korlátozza a nőt, például a mellei miatt nem szeret mozogni, vagy mondjuk gátlásossá teszi, és ez kihat a kapcsolat minőségére

2020. okt. 16. 12:30
 13/40 anonim ***** válasza:
18%

Az optimum tényleg a tenyérbe illőnél van, de a férfiállatnak igen jó a tűrőképessége.

A haranggörbe szélesre nyílik, nyugi kérdező.

[link]

2020. okt. 16. 12:30
 14/40 anonim ***** válasza:
84%
75C feletti.
2020. okt. 16. 12:33
 15/40 A kérdező kommentje:
Igen, elégedetlen vagyok velük. Heti 3-4-szer sportolok, abban nem akadályoz. Nem vagyok elhízva, 60 kg körüli a testsúlyom. Gondolkodom mellkisebbítésen, csak tartok tőle, hogy utána veszíteni fognak az érzékenységükből.
2020. okt. 16. 12:35
 16/40 anonim ***** válasza:
78%

A ZZZ méret már elég húzós, azt a nő már nem nagyon tudja maga mozgatni.

Alatta szinte bármelyik jó.

2020. okt. 16. 12:36
 17/40 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is ekkora és nem értem mi a bajod vele. Azért ez nem olyan hatalmas mert nem vagy kövér ha 80-as. Akinek nem tetszik ne nézze, én még hátrányt nem éreztem emiatt csak előnyt.
2020. okt. 16. 12:37
 18/40 anonim ***** válasza:
91%
Mellkisebbítés? Ne hülyülj már meg édes, inkább élvezd ki:)
2020. okt. 16. 12:38
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem a körmérettel van bajom, hanem a kosármérettel.
 20/40 anonim ***** válasza:
92%
Van egy forma és méret, ami a kedvencem, de talán nem is találkoztam még olyannal. Amikor igazán nagymellű barátnőm volt (tehát nagyobb mérettel rendelkezett, mint az ideálom), akkor amint levette a melltartóját, nekem megszűnt a külvilág. Ellenállhatatlan volt.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!