Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szólt már bárki neked csók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólt már bárki neked csók vagy szex előtt, hogy száj vagy nemi herpeszel fertőzött?

Figyelt kérdés
Nekem még senki... Pedig ezek elég gyakoriak elvileg.

2020. okt. 15. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 köszönöm az infokat. nekem az első óta nem jött ki úgy, hogy igazán durva lett volna. Csak kisebb dolgok voltak, amik azon túl, hogy nem szexeltünk nem volt zavaró, nem is fájt szinte. Szóval eddig nem kellett a gyógyszer. Remélem ez így is marad. Amit mondtak még, hogyha észrevenném valahogy mielőtt kijönne, hogy ki fog jönni, akkor van egy krém ami segítene, hogy ne jöjjön ki egyáltalán, de ezt én nem értem, hogy a fenébe venném észre előtte. A doki azt mondta, hogy pl rájövök, hogy milyen étel hozza ki. De basszus, akkor bekenem a farkam, ha valamit ettem pl??? :DDDD

Amúgy abban kicsit reménykedek, hogy most, hogy ez a COVID dolog így felhozza a vírus kutatást, hátha valamit kieszelnek.

Mindenesetre ha szakítanék nekem is kemény kérdés lenne a következő valakinél, hogy elmondjam e és ha igen, hogyan mikor. Lehet itt is az van akkor, hogy amikor nem aktív akkor nem valószínű, hogy fertőz, de a gumi azért innentől nekem alap sajna. Vagy azért kell reménykednem, hogy a másiknak is legyen :D

2020. okt. 15. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:

"itt is az van akkor, hogy amikor nem aktív"

Igen, ez van!

Egyébként nekem is azt mondta anyám, hogy a legdurvább az volt, mikor előssör kijött, fecskendővel etettek. Sajnos ellenszer nincs, csak antivirláis szerek, illetve krémek (mondjuk nekem ajakherpeszre nem használt egyik sem, csak egy tök másra való krém). Meg ilyen népi gyógymódokat is, de csak rosszabb. Jegelés valóban segít. Igazából azt mondják kaja, meg erős napfény stb. is kihozhatja, de nekem nem ettől van. Amit ajánlanak még, az az immunerősítés!

Igazából sok mindent elolvastam, de nem úgy állnak, hogy mostanában lesz gyógymód rá, ugyanis elvileg a DNS-ben raktározódik, vagy valami ilyesmi. Csak kezelni lehet, meg megakadályozni, hogy kijöjjön. Ha gyakori, nekem ez nagyon bejött, bele volt írva, hogy genitális herpeszre is hatékony. Azt hiszem, pár évente érdemes megismételni :)

Egyébként sajnálom, nagyon nagy szívás. Kisgyerekként soha senkinek sem volt, csak én szívtam vele... Meg mindenki azt hitte, akkor is fertőzök, ha nincs kint.

De meg, hogy nővér bosszúból megfertőzzön (az előttem levő gyereknek volt herpeszes a szája és azt rakták az enyémbe is), mert hisztizett a kisgyerek, vicc. Meg olyan szívás, hogy ilyen megtörténhet, nem hogy nyugtatni próbálnák a kisgyereket. Átérzem sajnos, igazságtalan!

Amúgy ezen én is gondolkodtam, hogy hogyan módjam meg, akivel járok, hogy amúgy herpeszes vagyok, tök gáz. De szerencsére jól fogadták, mindig is figyelek a higiéniára...

2020. okt. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!