Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés férfi szemmel?
Figyelt kérdés
Srácok! Nyilván ízlés kérdése, de kiváncsi vagyok, ki hogy preferálja a nő megjelenését odalent? Szőrösen, vagy simán?
Meddig oké, ha szőrös? Mennyire hat ki az orális szexre?
Pl. én rávettem magamat az intim gyantázásra, nem bántam meg, és láthatóan párom is örül neki.
2020. okt. 15. 14:05
11/18 anonim válasza:
Úgy vagyok vele mint Gombóc Arthúr a csokival - mindegyiket szeretem :) Mindegyik fazonban más és más a jó, tud hozzátenni egy kis pluszt.
12/18 anonim válasza:
Nekem az utolsó szőrszálig oké, ha szőrös. Még izgat is.
13/18 anonim válasza:
Számomra a fazonra igazított a legesztétikusabb.
14/18 anonim válasza:
Én imádom ha szörös is,ha fazonra van vagy teljesen csupszra is borotvált.Kicsit perverz vagyok és imádom beletúrni az arcom nyalás közbe.A régi csajommal 2-3havonta volt mindig fazon váltás a három variáció közt,igy sose untam egyiket se,lényeg az ápoltság.
39/F
15/18 anonim válasza:
Volt nagyon szőrös bnőm és imádtam. nem a szőrössége miatt, hanem mert jó volt vele.
Mondjuk a csupaszt nem szeretem, az nekem látványra kislányos, nehezen is izgulok fel rá.
Úgyh egy újabb szavazat a természetes felé.
16/18 anonim válasza:
Csak a természetes! Nekem is nagyon kislányos jön le a csupaszról és nem is izgat. Igaz már 61 éves vagyok és annak idején nem volt divat a csupasz,ezért a szőröset szoktam meg.
17/18 anonim válasza:
Nekem a teljesen természetesen meghagyott, és nagyon szőrös tetszik a legjobban. Vagyis csak tetszene, de elég reménytelen ilyet találni ma. :-( 32F
18/18 anonim válasza:
Ha én választhatok, nekem a csupasz a kedvencem. Ha van egy kis fazon, vagy leszállópálya, akkor azt is kedvelem ha felette van, de az ajkak maguk csupaszok legyenek, ha az én ízlésem a mérvadó. Természetesen elfogadó vagyok, ha neki nem úgy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!