Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb nők között vannak olyanok akik sose/ritkám borotválják az intim szőrzetüket, párotok hogy viszonyul hozzá?
Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 05:47
1/14 A kérdező kommentje:
Barátnőm sose borotválja, zavarni nem zavar, csak nem találkoztam még ilyennel. 26F
2020. okt. 14. 05:50
4/14 anonim válasza:
Én csak a bugyi vonalában szőrtelenítem, tehát a combhajlatot gyantázom. Az intim szőrzetem többi része érintetlenül természetes. 24 éves vagyok, fiúkkal 4 éve van intim kapcsolatom akik nem kifogásolták eddig.
5/14 anonim válasza:
Egyszer megkért, hogy borotváljam le teljesen, de neki meg nekem sem tetszett.
23 vagyok.
6/14 anonim válasza:
Igen vannak - normális pasi nem kifogásolja, hanem úgy is tetszik neki. Nem egy db intim bundán múlik mennyire szimpatikus, "jó az ágyban" egy lány, tartozik hozzá egy nő is.
7/14 anonim válasza:
kérdező, nálunk is ez a helyzet. imádom, kifejezetten odáig vagyok az érintetlenül hagyott szőrzetért
6 persze, normális embernek minden egyformán bejön külsőre... hagyjuk már.
29F
8/14 A kérdező kommentje:
5#
Szerintem se tetszetős a csupasz, és borotválás után meg lehet kippatogzik, az meg kellemetlen/ fájdalamas.
2020. okt. 14. 11:13
9/14 anonim válasza:
Sajnos a párom nem szereti úgy, pedig én odáig vagyok a természetesen szőrös punciért :( 26F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!