Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megalázó ha szexkapcsolatban èn keresem a férfit azzal a jelmondattal, hogy ha erre jársz keress meg?
ebben mi a megalázó? max ha nem nagyon van beszélgetés és ezt így a semmiből benyögöd a pasi gondolhatja, hogy csak farok vagy neki
de ha jól elvagytok dumáltok és olyan a humorotok ez lehet pajzán utalás is, kicsit vicces "burkolt"
#2 az a normál felállás, hogy a pasi kezdeményez. ennyiben lehet fura, ha nagyon direkt a nő ebben. de amúgy ha nem kockáztatsz úgy meg nulla esélyed van, ha neki nem jutott eszébe.
de amúgy vicceltem leginkább.
de írj. és kiderül mi lesz.
Nem. Tudom mi ebben a megalázó főként, előtte már meg volt beszélve, hogy ha úgy van keresed.
F
Szerintem nem megalázó.
Én pl szeretem, ha egy nő konkrétan kimondja, hogy mit akar.
Az nyilván más kérdés, hogy a te helyzetben ha pl a férfi nem reagál és hanyagol, akkor egy idő után neked sem kell " könyörgnöd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!