Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit tennétek akkor ha már nagyon régtől nem lennétek férfival és a huszon éves fiatok "úgy" közeledne felétek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 07:04
12/15 anonim válasza:
Miért lenne undorító? Ha van egy dögös anya akinek bejön a fia és fordítva is akkor miért ne oldanák meg egymás között? Régebben ez nem is volt szokatlan.
Nekem egyszerűen fantasztikusan néz ki az anyám. Viszonylag fiatalon szült így még nem is idős (41 éves). Egész életében sportolt,adott magára nagyszerű alakja van. Minden gond nélkül meghúznám ha lenne rá lehetőségem.
13/15 anonim válasza:
Személyiségétől függően bevállalnám.
14/15 anonim válasza:
#13, a fiadat bevállalod? Remélem csak félre olvastál valamit!
15/15 anonim válasza:
Először én is fiatal-t olvastam, még szerencse hogy olvastam a kommenteket és leesett a tantusz. Elég beteges így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!