Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a farokkép-küldésének az íratlan szabályai?
Na ne bassz@tok már fel!! :D
Mindenhol vannak kiéhezett nők a neten. :P
Igen, valóban vannak "kiéhezett" nők. Viszont!
Ha kancás állapotomba képre akarnék masztizni, akkor a neten keresnék nekem tetszőt, nem egy idegen farkát nézegetném. Mert a "hú..." és "nem rossz" nem jelenti azt, hogy az az ideálom. Tetszhet a tiéd is, de ha már maszti, akkor legyen a kedvenc típusom.
Másrészt, ha annnnnyira kiéhezett vagyok, hogy dugjak, akkor szerzek bárba egyéjszakás kalandot. Sokkal nagyobb komfort érzet, ha élőben látok egy pasit, látom az arcát, a testét, mintha egy idegennel csak egy farok kép alapján feküdnék le.
Amúgy is... van valami szánalmas abban, hogy várod a sült galambot a szádba ilyen képekkel. Szerintem élőben több esélyed van a kalandokra, mint azt sugallva, hogy visszajelzéseket vársz idegenektől és szex kezdeményezést akarsz nőktől hallani.
Hogy ne csináld.
Na jó, ha a másik benne ban, küldheted.
Nemszabad küldeni.
:)
Néhány nő adatlapjánál láttam is a megfelelő típusszöveget:
"A kocsidról és a farkadról ne küldj képet! Ha szerencséd van, mindkettőbe beleülök."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!