Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szilikon mell tetszik a pasiknak?
Figyelt kérdés
én nagyon nem szeretem hogy kicsik a melleim, frusztráló hogy a barátnőimnek nagy mellei vannak, és szilikon cicit akarok, gondolom ez a pasiknak is tetszik, de amúgy miért? 19 vagyok mielőtt megkérdeznétek2020. okt. 12. 12:28
1/27 anonim válasza:
Másokról nem tudok nyilatkozni, de nekem nem jön be egyáltalán.
2/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de van akinek igen.
3/27 anonim válasza:
Én jobban szeretem ha természetes. Inkább legyen kicsi de természetes, mint nagy mű.
4/27 anonim válasza:
Divatos szidni, de sokaknak tetszik. :)
5/27 anonim válasza:
nekem sem a szilikon nem tetszik, sem a nagyon kicsi természetes
6/27 anonim válasza:
Ne más miatt csináltasd nagyobbra, hanem magad miatt. Neked hogy tetszik.
Amúgy nekem bejönnek a szilikon cicik, szeretem a nagy melleket
7/27 anonim válasza:
A statisztikák szerint a pasik többségének nem tetszik! A többség az eredetit kedveli, még akkor is ha kicsik vagy kevésbé szépek. Én magam is az eredetire szavazok.
Korrekciós műtétnek csak valami betegség, baleset, születési rendellenesség esetén örülnék! F.
8/27 anonim válasza:
Nem tetszik a szilikon, inkább legyen természetes, még ha kicsi is.
9/27 anonim válasza:
19 évesen még nőhetnek. Amúgy tényleg nem a méret a lényeg. Meg ha gyereket szülsz úgy is nőni fog. Szerintem inkább önértékeléseddel mit a melleiddel lenne baj. Én pasiként a pici ciciket is nagyon szeretem simogatni. 37/F
10/27 anonim válasza:
Én is a természetes mellet szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!