Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom élvezni a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom élvezni a szexet?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve együtt vagyunk, 1 és fél évet vártunk kb. Azelőtt, hogy elvette a szüzességem.

Igazából lehet hogy csak arra a nyomásra akartam már nagyon elveszteni, mert rossz volt tudni hogy más lánnyal már rég megtehetné és nem akartam sokáig húzni. Az első alkalom nem volt vmi jó, nagyon fájdalmas volt.

Sokáig arra gyanakodtunk hogy vaginizmusom van, mert hihetetlenül szük voltam, azóta nagyon sokat tágultam már, mert volt hogy már egy ujjával is fájdalmat okozott. Ha orálisan csináljuk azt élvezem. Azóta már nagyon sokszor próbálkoztunk de egyszer sem élvezem. Sokszor van hogy nem áll fel neki mikor én már szeretném, ez eléggé elszokta venni a kedvem. A másik az, hogy nagyon érzékeny bőröm van, nem használhatok illatszeres tusfürdőt meg testápolót se, lehet az óvszer miatt nem tudom élvezni? Milyet tudnánk használni ez esetben?

Még a következő amire gondoltam, hogy nagyon száraz a bőröm meg nagyon jellemző rám a szárazság, szval lehet hüvelyszárazság miatt?

Egyszer próbáltunk síkosítót használni, de az is csípet.

Vagy esetleg lelki okok miatt?

2020. okt. 12. 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Az a biztos ha elmész nődokihoz. Ott megnézik hogy van-e szervi gondod. Ha nincs, azt ott úgy is megtudod, onnantól kezdve csak lelki lehet.

Azt meg mashogy kell kezelni.

2020. okt. 12. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy elég alapos orvosi kivizsgálás és mentális állapotfelmérés nem ártana...
2020. okt. 12. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Síkosítót érdemes kipróbálni.
2020. okt. 12. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs elég infó, de ennyiből úgy tűnik hogy a párod sem úgy állt a dolgokhoz ahogy egy szűz/kezdő lábynál kell.
2020. okt. 12. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy a párod fel tud-e úgy izgatni, előjátékkal, hogy tocsogjon a puncid ? (vagy esetleg te magadat). Ha igen, és így is fáj utána a szex, akkor lehet, hogy van valami szervi baj, de így sem biztos.

Ha viszont nem tudsz eljutni erre a felizgultsági szintre, akkor biztos, hogy fejben dől el, hogy ez nem lesz jó.

Nagyon fontos az előjáték, ne csak arra használjátok, hogy na végre betehesse már neked, hanem élvezzétek azt is, az is nagyon élvezetes tud lenni, és sok ajtót kinyithat, mind fizikailag, mind érzelmileg.

2020. okt. 12. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy valóban párod-e a párod? Hogy igazán szerelmes vagy-e bele? Nagyon sok nőnek elengedhetetlen feltétel az igazán jó szexhez az érzelmi háttér megléte, mert csak úgy tudja magát átadni a gyönyörnek.
2020. okt. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!