Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár csak így fogom élvezni a szexet?
Figyelt kérdés
Tartós szexpartnerrmmel játszottunk, egy uborkával elégített ki, majd mikor már tocsogtam, akkor berakra mellé a farkát is. Isteni volt egyszerre mindkettőt magamban érezni. 2 nap múlva szexeltünk "simán" és éreztem, hogy nem tölt ki eléggé, holott korábban nem volt ilyen gond.2020. máj. 24. 13:55
1/10 anonim válasza:
Jól van az, majd megoldod magadnak 2 uborkával.
2/10 anonim válasza:
Egy darabig aztán majd jön a többi ubi!:-)
3/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék kapni!
2020. máj. 24. 14:02
4/10 anonim válasza:
Mit ad Isten, kellenek a kreatív kérdések uborkaszezonban.
5/10 anonim válasza:
Hát mosmár csak így, úgyhogy jobban teszed, ha fölspájzolsz uborkából.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem, biztos fogod élvezni simán is :)
7/10 anonim válasza:
Zöldséges stand előtt áll 3 nő. Mondja az első
-Kérem azt a szép nagy uborkát! Mire a másik
-Nekem azt a rücskös végűt-
És magának melyiket adhatom kérdezi az eladó a harmadik nőt?
Mire az-Nekem mindegy, levesbe lesz :D
A punci rugalmas, szóval ne aggódj mert visszaáll eredeti állapotába. De ha ezután sem élveznéd már úgy, ne aggódj, a piacok korán nyitva vannak :D
(ne haragudj, légyszi :D)
8/10 anonim válasza:
Lehet hogx nem az a baj hogy nagyon kitágultál hannem az érzes és az a tudat hogy most csak egy farok van benned az nem jó neked!
9/10 anonim válasza:
7-es, milyen levesbe tesznek uborkát? :)))
10/10 anonim válasza:
uborkaleves :D van ilyen. valahogy a vicc poénjára nem emlékeztem,és "az ebédre lesz", furán hangzott. De örülök hogy a gyenge poénból ez maradt meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!