Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki ha a postásnak meztelen nyitottam ajtót? 19l
Nem vetted észre hogy nincs rajtad semmi ?
Kicsit huzatos a gondolkodásod .
Szoktatok meztelenül ajtót nyitni a postásnak?
Figyelt kérdés
Miért ne tennétek?! :O
2014. jan. 28. 00:48
Úgy történt, hogy 14 éves koromban egyedül fürödtem délután otthon a lakásunkban. Természetesen csöngettek, méghozzá kétszer. Na, ez a postás lesz- gondoltam magamban, és nem is tévedtem nagyot. A táviratkihordó volt.
Ezt akkor még nem tudtam, csak magamra tekertem egy vékony frottírtörülközőt, és rohantam ajtót nyitni. Kinyitottam, és ott állt döbbent szemekkel ez az ennivaló negyvenes pasi. Ilyen kívánatos pipit, mint én, még sohasem látott.
Nagyot nyelt, és elmakogta, hogy táviratot hozott. Észrevettem, hogy dísztávirat, és azonnal a összecsaptam örömömben a kezem, meg felvisítottam, mert tudtam, hogy csak az unokanővéremtől érkezhetett. Végre megszülte a kicsijét! Annyira örültem, hogy elkaptam a postás bácsi száját, és hatalmas csókot nyomtam rá.
Azt persze képzelheted, hogy ezektől a hirtelen mozdulatoktól leesett rólam a törülköző. Ott álltam vizesen, örömtől ragyogva, és természetesen holt meztelenül, mint egy hamvas őszibarack.
Azt hiszem, a pasinak nem voltak kötélből az idegei, és még kevésbé a micsodája. Hála istennek. oh... most is beleborzongok, ha visszaemlékszem, mi történt ezután.
Privát üzenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!