Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire ciki ha a postásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ha a postásnak meztelen nyitottam ajtót? 19l

Figyelt kérdés
Ha tehetem mindig meztelen vagyok itthon.Pár napja is egyedül meztelenkedtem,amikor csengetett a postás.Én megfeledkeztem róla,hogy nincs rajtam semmi és pucéron nyitottam ajtót.Ez mennyire ciki?
2020. okt. 12. 01:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%

Nem vetted észre hogy nincs rajtad semmi ?

Kicsit huzatos a gondolkodásod .

2020. okt. 12. 01:45
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
Nem dugott meg?
2020. okt. 12. 01:45
 3/17 anonim ***** válasza:
11%
Vannak jó szakmák.
2020. okt. 12. 02:04
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Volt egy jó napja, hidd el utána jobb kedvvel folytatta a munkáját:D én egyszer valószínű akkor csengettem mikor valaminek a közepén lehetett egy 40 körüli csaj a faszijával, a nő egy szál paplanban jött ki kaput nyitni
2020. okt. 12. 02:18
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem ciki. Sőt! Dögös, belevaló csaj vagy!
2020. okt. 12. 02:27
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Jól van Béla késő van, holnap vár a cérnagyár, ideje lefeküdni.
2020. okt. 12. 02:49
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
közfeladatot ellátó személy.
2020. okt. 12. 03:27
 8/17 anonim ***** válasza:
26%

Szoktatok meztelenül ajtót nyitni a postásnak?

Figyelt kérdés

Miért ne tennétek?! :O

2014. jan. 28. 00:48

Úgy történt, hogy 14 éves koromban egyedül fürödtem délután otthon a lakásunkban. Természetesen csöngettek, méghozzá kétszer. Na, ez a postás lesz- gondoltam magamban, és nem is tévedtem nagyot. A táviratkihordó volt.

Ezt akkor még nem tudtam, csak magamra tekertem egy vékony frottírtörülközőt, és rohantam ajtót nyitni. Kinyitottam, és ott állt döbbent szemekkel ez az ennivaló negyvenes pasi. Ilyen kívánatos pipit, mint én, még sohasem látott.

Nagyot nyelt, és elmakogta, hogy táviratot hozott. Észrevettem, hogy dísztávirat, és azonnal a összecsaptam örömömben a kezem, meg felvisítottam, mert tudtam, hogy csak az unokanővéremtől érkezhetett. Végre megszülte a kicsijét! Annyira örültem, hogy elkaptam a postás bácsi száját, és hatalmas csókot nyomtam rá.

Azt persze képzelheted, hogy ezektől a hirtelen mozdulatoktól leesett rólam a törülköző. Ott álltam vizesen, örömtől ragyogva, és természetesen holt meztelenül, mint egy hamvas őszibarack.

Azt hiszem, a pasinak nem voltak kötélből az idegei, és még kevésbé a micsodája. Hála istennek. oh... most is beleborzongok, ha visszaemlékszem, mi történt ezután.

Privát üzenet

2020. okt. 12. 03:52
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
8# Ezt privibe kaptad tőle? A kérdező valószínűleg egy 40-es pedofil pasas.
2020. okt. 12. 04:01
 10/17 anonim ***** válasza:
39%
Wat?
2020. okt. 12. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!